[]

Alkol sonrası içilen kahve

Adsız alkoliklere merhaba der ve bir soğuk biralarini içerim,

Soruya gelirsek, bol bol alkol tüketiminden sonra gece üstüne kahve içiyor millet. Bunun ertesi günü hangover diye tabir edilen, ama meali dün akşamdan kalma durumunda iyi geliyor mu?


 
hiçbir etkisi yok.
en temizi alka seltzer.

  • teritori  (01.03.17 14:37:58) 
ne kafa açmaya ne de geceden kalmaya etkisi var kahvenin. şehir efsanesi.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (01.03.17 14:42:06) 
en temizi bir surahi su icmek. belki gece sik sik tuvalete kaldirir ama sifir bas agrisiyla uyaniyorsunuz. ayrica sabah uyaninca icilen ayranin da mideyi rahatlatma acisindan faydasi oluyor bana.


  • golgi aygıtı  (01.03.17 14:44:19) 
Bilim adamlarının araştırmasına göre hangoverın tek çözümü hiç içmemek ya da dozunu kaçırmamakmış (Hangover kürü sorusuna cevaben).

Diğer yandan hangoverın nedeni alkolün yarattığı dehidrasyon sonucu vücudun susuz kalmasıdır, kahvenin dehidratif etkisi olmasa da vücudun uğradığı susuzluğa da etki etmiyor.

Golgi aygıtı'nın dediği gibi ya yatmadan önce 1 lt civarı su tüketmek ya da birkaç araştırmacının önerdiği 1 kadeh içkiye karşılık 1 bardak su tüketmek gece boyu. (Örn; her 50 cl.lik birada yine 50 cl.lik su)
  • zwiegesprach  (01.03.17 15:39:25) 
Aspirinin bi ürünü vardı. Toz. Suyu katılan. Sabah içiyorsun. Çok iyi geliyor :) ama adını hatırlamıyorum işte :(


  • makarnacanavari  (01.03.17 15:49:28) 
Buldum! Alka seltzer


  • makarnacanavari  (01.03.17 15:51:21) 
en temiz ve kesin çözüm su.


  • zgrydn  (01.03.17 15:58:37) 
ertesi gün içinse alka seltzer kahveden çok daha iyidir ama eğer aynı gece içinse kelle-paça'yı tek geçerim.


  • reso aga  (01.03.17 16:35:19) 
@makarnacanavari, aspirin complex. Ama kesinlikle alka seltzer en güzeli.


  • malwethiel  (01.03.17 21:09:30) 
Su +1 varsa maden suyu takviyesi de 10 numara oluyor. Eğer hepten bilinci kaybetmediyseniz Churchill yap, içimi açıyor resmen. Ayrıca mümkün olduğunca alkollüyken uyumamaya özen gösteriyorum. Kendimi zorlayıp hiç değilse biraz etkisi geçene kadar oturuyorum, o sırada da önüme koyduğum suyu içiyorum.

Bunu yapamayacak durumda olduğum zamanlar sıkıntı ama :d
  • materyalist imam  (02.03.17 00:51:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.