[]

mazaret uydurmam lazim

arkadasimla is kuracaktim. biriktirdigim 100 binlirayi sermaye olarak koyacaktim. gunlerdir yer bakiyor. piyasa arastiyiror. gorusmelere falan gidiyor vs.. ama simdi dusundum de cok fazla para. batarsak tum birikimim gidecek. calisip stressiz maasla gecinmeye devam etmek istiyorum. simdi bu arkadasa nasil bir mazaret uydurayim?

not: dogruyu soylemek olmaz. yuklu bir borcun altina girmem gerek gibi karsi tarafin cok uzulmeden kabul edecegi birsey bulmam lazim. sizce?


 
Dayımın paraya ihtiyacı oldu, parayı ona vermek durumunda kaldım.


  • cakabo  (01.03.17 12:57:15) 
ailene danış. onlar da riske atma diyeceklerdir muhtemelen. ailemle görüştük böyle bir kararı uygun gördük de. hem arkadaşını kırmamış hem de yalan söylememiş olursun. şahsi kararlarına saygı duymayıp sana böyle bir konuda kırılıp üzülecek bir arkadaş, ne kadar arkadaş olabilir orası da meçhul açıkçası.


  • sylr  (01.03.17 12:58:16) 
ev almak istiyorum?


  • basond  (01.03.17 13:01:28) 
başka bir zaman olsa @sylr +1 derdim. ama okeyi vermişsin, adam yer bakmaya kadar ilerletmiş. projeden çıkmış yani olay. anana şimdi mi sordun diyebilir. bence bir aciliyet üretmek daha doğru, çok yakın birine borç vermek durumunda kalmak 1 yılda vadeyle alacak olmak ve bu kararı para gelince tekrar değerlendirmek mantıklı olabilir.


  • freya  (01.03.17 13:02:15) 
bu arada risk alırken dikkat et bence sermayenin hepsini riske atmak mantıklı değil zaten. iş kuracaksan da belli bir yüzdesiyle kurmalısın ki iş batarsa dibi görmeyesin. yok kumar kadar riskli olur.


  • tute  (01.03.17 13:04:46) 
Abi bence mazeret uydurma ve gercegi soyle.simdi az para olmadigi konusunda haklisin ama oturup plan yapmisiniz,heyecanlanmissin ve adama yer bak yapalima kadar getirmissin ve simdi ben yatarken dusundum bu benim cildimi tahris edecek kivamina gelmis durumdasin.bu durumda adama ne bahane uydursan cig kalacak,olmayacak.dogru olan su kankacim ben ilk basta cok heyecanlandim evet dedim ama benimde butun atarim tutarim bu ve bunu kazanmak icin su kadar zaman ugrasmam gerekti bu yuzden ben bu ise grmemeyi dusunuyorum de.dogru olan bu.kivirtmak nereden bakilirsa anlasilan birseydir.her bira sonrasinda dansoz diyip kufur yemek yerine bir kere kufur ye ve adamsin desin.


  • duptıs  (01.03.17 13:08:42) 
Illa mazeretse yurtdisina egitime git,baban ev alsin sana sormadan,evlen,referandumdan sonra dolar 5 lira olacakmis sizin genel mudur soylemis,


  • duptıs  (01.03.17 13:14:28) 
Bak bu guzel oldu aynen bu kirmadan dokmeden.kanka az yavas gidelim su referandumu gorelim.piyasalar cok kotu kime desem yazi bekleyin diyor bi kulak verelim hem daha iyi calismis oluruz.


  • duptıs  (01.03.17 13:16:31) 
erteleyip karşı tarafı beklenti içinde bırakmayın, "referandumdan sonra bakarız" diye ertelemek yerine açık açık söyleyin.

Ailemle konuştum böyle bir yatırım yapmama karşı çıktılar, benim de cesaretim kırıldı kusura bakma de direkt.
  • kimlanbu  (01.03.17 13:20:36) 
O kaç para yatırım yaptı. Onu merak ediyorum ben asıl...

Akrabalardan biri hasta olsun. Onun masrafları için aile benden isteyebilir de.

Ya da saçma oldu, bilemedim.
  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (01.03.17 14:35:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.