[]

Türkiye Kurulduğunda ' İngiliz Anadolu Vilayeti' idi. AKP ile özüne...

Ya şimdi AKP Konya teşkilatının facebook sayfasındaki yazıyı okudum, bunlar giderek kafayı yemiyorlar mı? Hani Atatürk dönemini kötülicez derken sözde inandıkları bütün değerleri de kötülemiş cahiller.

Şu yazıya bakar mısınız bu akp 'liler giderek kafayı yemiyor mu?
---------------------------
Türkiye Cumhuriyeti kurulduğunda, İngiltere'nin 'Anadolu Vilayeti' idi. Sonra ABD palazlandı, "yavaş, benimde payım var" dedi. Hatta Mustafa Kamal bizzat ingiliz den yazılı izin alarak Anadolu'ya geçmiştir araştırıp bakabilirsiniz, resmi tarih anlatmaz bunları.

Kısa süre sonra ABD (1950'ler) TSK'yı ele geçirmeye başladı. Ardından NATO dendi, üyelik ile Ordu, neredeyse tamamen teslim alındı. Rahmetli Menderes çok direnmesine rağmen Türk askerini Kore'de savaştılar. Rahmetli Menderes Türk askerini Kore yerine Filistin üzerine gönderip israil'i yıkmak istemişti, izin vermediler, kamalistler astılar Menderes'i. İskilipli Mehmed Âtıf Hocamız da ingilizi Kamalistler tarafından asılmıştı şapka bahane edilerek.

Çok geçmeden MİT maaşlarını dahi CIA ödemeye başladı. (Sonraları aynı MIT-CIA PKK'yı bile kuracaktı)

Bu arada zaten ulusalcılık adı altında BATI medeniyetlerinin önüne yatmak için can atan Yargı mensuplarını da çuvala koydular. Zaten yasalar onlardan alınmıştı, %95'i Müslüman olan bir ülke de, her daim Gayrimüslimi kollayacaktı(Lozan da sözü verilmişti). Müslüman olmayan halkı korumak için biz kaynak neden sağlayalım.

Öte yandan İsrail (1960'lar), Cumhuriyetin kuruluşundan sonra önü açılan (bunun da sözü Lozan'da verildi) Türk görünümlü(!) Yahudi iş adamlarını harekete geçirerek, Milli olarak bilinen markaların %70'ini ya satın aldılar, ya söz sahibi olacak üstünlükle ortak oldular, ikna edemediklerini ise yok ettiler.

Kısacası,
Türkiye Cumhuriyeti, Sözde Kurtuluş Savaşı yıllarında İngiltere'nin Anadolu üssü olarak tasarlanıp, Askeri ABD, Ekonomisi Almanya ve İsrail, Eğitim sistemi yine İngiltereye teslim edilen TAM BAĞIMLI bir ülkeydi.

Bugün verdiğimiz mücadele,
"KURULUŞ - KURTULUŞ" adı altında tüm bu verilenleri geri almanın, kısacası TAM BAĞIMSIZ yeni #BüyükTürkiye olmanın mücadelesidir.

Artık yılda 1 kere sabahın köründe sokakta put gibi dikilmenin, başkentin en güzel yerinde 10 futbol sahası büyüklükte yalandan yere boş boş yer kaplayan camiisiz, külliyesiz yunan anıtmezarın yerine Suriyeli vatandaşlarımıza mesken yapacağımız günler gelecektir. unutmayın bizim Allah'ımız var. Allah bize yeter."..Hayır diyenler çığırtkanlık ve duygu sömürüsü yapıldığı üzere mağdur falan edilmiyor. İhraç edilip, tutuklananlar; FETÖ, DHKPC, PKK, MLKP, batıcı Kamalist tipler falan. O yüzden bunu halkımıza tek tek kapı çalarak nlatalım ve en az %85 ile "EVET" çıkaralım bu referandum dan.

Birde bunu putperest ler anlasa .. anlasalar bile egoları.müsade etmez,ağababaları, müsaade etmez. Velhasıl bunların son çırpınışları.

"Hasan Basri Aydeniz"
--------------------------------------

 
Beynim yandı. AKP'lilerin neden böyle olduğu anlaşıldı.


  • tahin pekmez yoğurt  (28.02.17 20:45:46) 
Sen de her gün bir akp teşkilatından yazı yapıştırıyorsun buraya. E ne diyelim şimdi yani? Doğru düzgün bir soru da yok ortada. Bu akıl fukaralarının uzun uzun saçmaladıkları yazıları buraya yapıştırmanın mantığını anlayamadım sadece.


  • philus  (28.02.17 20:52:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.