[]

gözaltı torbası için krem

gözaltı torbalarım ortaya çıkmaya başlıyor. hele gülünce aşırı derecede belli oluyor. estetik ameliyatı gibi düşüncelerim olmadığı için gözaltı kremlerine baktım. ama anlayamadığım bu kremler gözaltı torbalarını görünür biçimde geçiriyor mu yoksa sadece ilerlemesini mi durduruyor?

bir de bu kremlerde erkek bayan diye fark oluyor mu yoksa tamamen ticari olarak mı bazı markalar erkekler için diye belirtiyor?

yağlı cilde sahibim bunun bir önemi var mı bilmiyorum ama bu duruma göre tavsiye edebileceğiniz gözaltı krem var mı? böyle ilk sürüşten etkili olacak.

 
eşim vichy kullanıyordu, hem gözaltı gerginleştirici hem nemlendirici. aşırı nemlendirdiği için hiç memnun kalmadı. tanıdık bir eczacıya danıştık, vichy çok güzel reklam yapar ürünleri de uygun fiyattaadır ama sanıldığı gibi kalitedi değildir dedi. darphin diye bir marka var, gözaltı serumla beraber kullanılıyor. zaten serum olmadan maksimum fayda almak imkansızmış. şuan gayet memnun. bir araştır istersen.


  • burty  (28.02.17 14:10:34 ~ 14:11:27) 
Burty +1
Ama torbalar için en önemli şey yüzük parmağıyla yapılan masaj ve belki buzlukta bekletilen bi havluyu sabahları 2-3 dk gözlerde bekletmek.

  • dijalli  (28.02.17 15:17:17) 
jel maskeler oluyor, buzlukta bekletiyorsunuz, soğuk şekilde yüzünüze yerleştiriyorsunuz.
bu tip şeyler şişmiş göz, torba gibi sorunlara iyi geliyor.

onun dışında, birçok markanın bir sürü göz kremi var.
bazıları önlüyor, bazıları geriletiyor.
kadın ve erkekler için ürünler farklı oluyor.
ayrıca cilt tipinize göre de değişir.

ben estee lauder ya da lierac tavsiye ederim.
estee'de çok pahalı olabiliyor bazı ürünler, ama düzenli kullanırsanız ciddi sonuç veriyor.
hatta bazı serumları, dediğiniz gibi gece sürüp sabah kalktığınızda ayna gibi yapıyor yüzünüzü.

lierac da pahalıdır, ama nispeten daha uygun fiyatlı.
o da son derece etkili ürünlere sahip.
  • blatta hiberna  (28.02.17 15:31:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.