[]

Dolarlarim boyandı ne yapmam lazım?

Merhaba arkadaşlar,
Cüzdanıma kolonya döküldüğü için cüzdanımın boyası dolarlara geçmiş. Üzerinde çizgi bile olsa döviz buroları almıyor. Ne yapmam gerekiyor? Not:İstanbuldayım



 
Banka şubelerini denesen?


  • lcha  (27.02.17 17:22:58) 
para sayma makinesinden geciyorsa sikinti olmaz bence. bir deste 100 dolarin arasina sikistirip oyle topluca bozdurabilirsiniz.


  • charlotte blanc  (27.02.17 17:28:06) 
Dolar atmsine yatırabilir belki hesabın varsa. Olursa bi 50 papelini alırım.


  • basubadelmevt  (27.02.17 17:28:42) 
bankaya git. değerinin altında alırlar. sadece 300 dolarsa üzüleceğin bir kaybın olmaz.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (27.02.17 17:36:02) 
enparanın dolar alan atmleri var onlara sok.


  • xu  (27.02.17 17:43:52) 
Aaa evet dolar atm süper fikir. Tüm bankaların döviz atmleri var. Bi bankada döviz hesabı açtır, sonra gidip atmden yatır. oldu bitti.


  • lcha  (27.02.17 18:05:24) 
amerikan merkez bankasına durumu bildir değiştirirler :)
adamın birinin dolarları yanmış, fed'e yazmış böyle böyle oldu diye onlar da değiştirmişler parasını. atm de almayabilir neticede.

  • cekilmis gayfe  (27.02.17 19:23:20) 
Uff zenginmissin :)

Valla ABD de sadece para yirtik mi degil mi diye bakiyorlar, ustu yazili/yazisiz, boyali/boyasiz onemsemiyorlar. Ama Turkiyede killik yapabilirler. En kotu havaalani doviz burosu..
  • superfluid  (27.02.17 19:42:56) 
Herkese teskkur ederim. Az önce paraları nemlendirip üzerine domestos döktüm ve tamamen eski haline döndü. Aklınızda bulunsun.


  • betsy  (28.02.17 22:14:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.