[]

spotify ödeme sayfası problemi hakkında

Arkadaşlar merhaba,

öncelikle sorunu internette arattım ama tatmin edici cevaplar bulamadım. spotify premium hesap alacağım ancak ödeme sayfasında kart seçeneği sürekli yükleme konumunda birşeyler dönüyor, ama açılmıyor. internette de daha önce aynı problemi yaşayanlar var, çözüm olarak önerilenleri hep denedim. farklı browser'lar, incognito mode'da açmalar vs.

neden oluyor böyle bir bilginiz var mı? kart bilgilerimi değiştirmeyi deniyorum o da olmuyor. spotify'ın kendi yardım sayfasında gösterdiği screenshot'lara göre ödeme yöntemini değiştir şeklinde bir buton var ama bende yok. ne kartı değiştirebiliyorum ne ödeme yapabiliyorum. öyle mal gibi yükleme işareti dönüyor duruyor.

 
Aylık 5 yıllık 50 TL üzerinden gel seni duyuru ailesine alalım hangisi uyarsa bir kişilik yer kaldı


  • gozu acik sevisen yahudi  (27.02.17 14:07:37) 
şu işi çözen olmazsa düşünebilirim.


  • burn e  (27.02.17 14:08:37) 
@burn e

tanımadığınız insnaların gruplarına falan girmeyin. çok başınız ağrıyabilir sonasında.

bu ödeme olayını webten yapın, tabletten yapın çalışır o zaman. zaten onu istediğiniz alette kullanabilirsiniz.
  • kurnaz  (27.02.17 15:06:31) 
Aylık 5 TL ile çok başınız ağrıyabilir o yüzden dikkatli olun. KCK veya feto soruşturmasına kadar uzanabilir ağrı o boyutlara gelmeden lütfen webten halledin.


  • gozu acik sevisen yahudi  (27.02.17 16:18:50) 
@gözü

aynen o nedenlerden dolayı, o elemanlardan birinin telefonuna el konur paylaşma grubunda adınız yazar hop işinizden olursunuz. 5 kuruş için tanımadığın bir adamın grubunda yer almanın riski çok gereksiz.
  • kurnaz  (27.02.17 16:30:22) 
@kurnaz,

zaten farklı cihazlardan da denedim, ödeme sayfasında kart bilgileri gelmiyor bir türlü. kart bilgilerimi de yenileyeceğim sayfa yok. bir türlü o "sayfanın yüklendiğini belirten" simge kaybolmuyor. öyle dönüyor.
  • burn e  (27.02.17 17:52:23) 
spotify support'a mail attım, 3 gündür inceliyorlar.

daha önce karşılaşan oldu mu? olduysa nasıl çözdü? :/
  • burn e  (03.03.17 13:52:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.