[]

Cilt lekeleri konusu

Cildimle çok oynuyorum sivilce izleri vs. 1 haftadır kendimce bir yöntem uyguluyorum. Acnelyse ve expigmenti gece sürüyorum. Ertesi gün hafif bir fırça ve jel ile peeling yapıp alttan çıkan yeni deriye nemlendirici, onarıcı kremler sürüyorum.dışarı çıkarken de güneş kremi. Bir haftada lekelerimde bayağı bir açılma oldu.cildim daha diri hale geldi. Bunların yanına şunu da yap diyeceğiniz birşey var mı?




 
Peelingi çok yumuşak bir fırça ile kavlayan derileri atmak için yapıyorum. Daha önceki kullanımlarımda yapmamıştım ve cildimde iritasyon daha fazla olmuştu. Bu şekilde daha az irite oldu. 2. Gün aşırı soyulma olduğu için bir kereye mahsus yapacaktım baktım yangı ve kızarıklığı azalttı narince her gün yapmaya başladım.


  • curukturpkokusu  (27.02.17 12:09:57) 
O dediğin kremlerin adını kk da görüp yüz lekelerim için eczaneye satın almaya gitmiştim ve eczacı hanım ne yapacaksın bunları dediğinde yüzümdeki lekeler için kullanıcam dedim vermedi :)
Şimdi aklıma geldikçe teşekkür edeyiyorum o eczacı hanıma..
Kullanmamanı tavsiye ederim
  • esmeralda  (27.02.17 14:50:32) 
Kligman formülü diye bakın. Halihazırda böyle bir tedavi var zaten. Dermatologa giderseniz kontrollü olur. Yavaş yavaş yapmak, agresif davranmamak lazım.


  • Lim5  (27.02.17 14:53:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.