[]

Yves rocher parfüm ve diğer ürünler

Kalıcı mı? Alkol içermediği için kalıcı değil diyorlar. Buradan kullanan var mı? Cilt lekeleri için herhangi bir ürününü kullanan oldu mu?




 
Çok kalıcı değil açıkcası ancak Evidence diğerlerine göre daha kalıcı. Osmanthus'u kullanmıştım ancak günün diğer yarısında uçup gidior, en güzel kokusu kiraz çiçeği olan yine bir parfüm var ama o da kalıcı değil :D

Cilt lekelerin için Cyrene'nin Dark Spot Corrector diye bir serumu var onu bir araştır istersen. Ben leke açısından deneyimlemedim ancak içerik olarak leke karşıtı bir ürün, niasinamid de bulunuyor. Ben niasinamid olduğu için gece nemlendiricisi olarak kullanıyorum.
  • neferkitty  (27.02.17 12:16:44) 
Parfüm kokuları bahseldiği üzere pek kalıcı değil, zaten hafif kokular oluyor genelde. Bir saate gider o koku anlayacağın.


  • sytemofadownmanyagi  (27.02.17 13:25:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.