[]

Hayvanlar uzerinde deney yapmayan markaya sahip guzel urunler

Hayvanlar uzerinde deney yapmayan markalara ait, kullanip memnun kaldiginiz her turlu kozmetik ve kisisel bakim urunu tavsiyesine acigim. Gunluk kullandigim tum kozmetik, temizlik vb urunler hayvan dostu olsun istiyorum. Simdiden tesekkurler.




 
Rossmann'dan vegan urunler bakiyor musunuz? Cihangir'de Vegan Dukkan var. Istanbul'da degilseniz siparis getiriyorlar.


  • Traveller  (27.02.17 11:55:35) 
Essence, wet&wild, dirty works, the balm, isana, rival de loop
Kozmetikte kullanıp memnun olduklarım bunlar.

Temizlik ürünü: astonish, domol, frosch, turmepa

Edit: elde bulaşık yıkama deterjanı (frosch) ve el yıkama sabunu (turmepa) dışında diğer temizlik ürünlerini da hayatımdan çıkarım. Çamaşır ve bulaşık mak. deterjanlarını evde yapıyoruz.
  • peggy  (27.02.17 11:58:34 ~ 12:00:49) 
Rossmann +1


  • curukturpkokusu  (27.02.17 11:58:35) 
Kozmetik - Watson, Rossmann`da cok vegan ürün var. Ucuzlar da.

Temizlik Ürünleri- Rossmann. Frosch disinda firmalarinki satiyorlar mi, bilmiyorum Türkiyede. Ama en kötü, Frosch vardir.
  • buf-e kür  (28.02.17 04:59:05) 
  • Cursed Chico  (14.03.17 20:47:19) 
Rossmann + 11111

Şampuanımı, vücut kremimi, temizlik ürünlerini neredeyse çoğu şeyimi oradan alıyorum.

Marketlerde Frosch da var ama Domol markasına göre daha pahalı. Yalnız Frosh'un içeriği Rossmann'daki Domol'a göre daha temiz. Yumuşatıcıyı mutlaka Frosch alıyorum.
  • neferkitty  (14.03.17 20:48:26 ~ 20:49:21) 
Gratislerdeki Himalaya markasının ürünleri, yüz temizleme, şampuan, diş macunu vb


  • freebird5406_2  (14.03.17 20:51:28 ~ 20:55:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.