[]

lg g4 bootloop

merhaba duyuru,

bu arızalı telefonu ben de bootloop muhabbetinden habersiz olarak aldım ve 1 yıl sonunda bootloop olayını yasadım. ancak telefonun ekranını kırmıştım ve o şekilde kullanıyordum.

sözlükte para iadesini başarıyla alan arkadaşların gazıyla kendimi serviste buldum ancak ekran için benden 550 tl talep edildi ve kesinlikle bunu yaptırmadan bootloopla ilgilenilmeyeceği söylendi. bunu ödeyecek durumda değilim ve bir çıkar yolu var mı merak ediyorum, eğer yoksa telefonu çöpe atacağım çünkü kesinlikle 500 tl çıkarıp veremem şu sıra ve 2 bin liraya yakın bir ücrete almıştım. cidden rezillik.

 
tüketici haklarına yazın. bootloop'un ekranın kırılması ile ilgili olmadığını, bu model telefonun binlerce insanı mağdur eden kronik bir sorun ile üretildiğini, gerekirse web'den mağdur insanların forumlardaki yazılarını ekran görüntüleri ile birlikte sunun. ekranı yaptırmadan bootloop sorununu halletmeyecekleri söyleminin yasal olmadığını, para koparmak için söylenmiş olduğunu ve bu sebepten mağdur olduğunuzu belirtin. ben az çekmedim bu lg denen şirketten. daha önce lg g4 için para iadesi aldım bu arada aynı sorundan.


  • jamiro  (26.02.17 23:38:07 ~ 23:39:57) 
önce 175 tüketici haklarıyla telefonda daha sonra da tüketici hakem heyetindeki beyefendiyle görüştüm ve firmanın her şekilde olayı kırık ekrana bağlayacağından, hiçbir şey alamayacağımı belirttiler. daha bin lira taksiti olan telefonu çöpe atıyorum ben de, bi daha lg'nin önünden geçersem


  • k dot  (02.03.17 23:33:27) 
Yav güzel karseşim. Sen niye arıyorsun orayı. Dediğini yap yahu. Aynı şekilde bana da dediler. Sen yaz. Şansını dene. Takma orayı.


  • jamiro  (03.03.17 02:16:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.