[]

geri çekim bir klip vardı. bulalım arkadaşlar.

klipte her şey geriye doğru akıyordu. şarkıcı ise normal hareket ediyordu. bu yüzden hastaneye kaldırıyorlardı. yürüme bandında geri geri yürüme terapisi falan veriyorlardı. sonra kendisi gibi olan bir kızla tanışıyorlardı falan. hatırlayan var mı bu hangi şarkının klibiydi?




 
Coldplay - scientist


  • freebird5406_2  (26.02.17 21:37:40) 
freebird5406_2;

bu değil malesef. bu da o mantıkta ama bunda hastane falan yok. bunu da ayrıca sevdiğim için tik veriyorum.
  • matrix  (26.02.17 21:42:40) 
ben de içeriği tam hatırlayamadım ama rewind tarzı klip buydu diye kalmış aklımda mobildim tam bakamadım, ne çıkacak merak ediyorum :)


  • freebird5406_2  (26.02.17 21:46:11) 
Neden bilmiyorum Zuhal Olcay-Güller ve Dudaklar diyesim geldi öyle olmadığını bile bile.


  • offred  (26.02.17 23:08:20) 
offred

:) tabiki de değil. "hastane" ana mekan arkadaşlar. yine de güzel bir başka denemeyi hatırlattığın için seninkisine de tik veriyorum. kadın o klip için şarkıyı tersten ezberleyip okumuştu. düşününce çok da kolay bir iş değil.
  • matrix  (26.02.17 23:29:44) 
www.youtube.com

oyun trailerı, ödül almıştı zaten.
  • hasmetizm 2046  (27.02.17 00:07:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.