[]

sizce hoşlanıyor mu

şöyle bir durum var.

arkadaş grubumda bir kız var. beraber takılıyoruz epey ama bariz yazılmadık ikimiz de hiç. ama geçen mesela topluca sinemaya gittik, akşam onu evine ben bıraktım. tam evinin oraya gelmek üzereyken, bir tur daha atalım dedi. tamm dedim ben de dolaştık biraz. sonra arabayı çektim bi yere sohbet vsvs. sabah 5 oldu ama hiç bişey yaşanmadı aramızda, sadece konuştuk... soğuk bir kız renk vermiyor hiç. kur yaptığını falan hiç hissetmedim. ama çok mesajlaşıyoruz(kız herkesle mesajlaşıyor sanırım, sosyal medya bağımlısı biraz) yarın da beraber tiyatroya gidicez.

var mı bir hoşlantı durumu sizce ? yoksa ben mi gülücüğe odaklanıyorum.

 
vursan gol olacak gibi. istiyorsan vur, istemiyorsan taça at.


  • dafuq  (26.02.17 15:25:57 ~ 15:26:13) 
Elini çabuk tutmazsan kuş kaçacak. Hemmen başbaşa alkollü bir organizasyon düzenliyorsun ve açılıyorsun. Hadi şimdiden mutluluklar. :)


  • yirmisantim  (26.02.17 17:35:52) 
sabah 5'e kadar itirazsız konuştuysa oluru var bence:)


  • üç nokta  (26.02.17 21:12:44) 
Bence hemen açılırsan geri teper. Olacağı varsa da olmaz. Biraz sabır. Gerisi gelir zaten.


  • komando kani var bende  (26.02.17 21:49:37) 
Yahu bir kadın hoşlanmadığı, öylesine biri olarak gördüğü bir adamla yolu uzatmak da istemez, sabah 5'e kadar da konuşmak da :) bir de soğuk biriymiş zaten. yani bir şeyler hissetmese bunlar olmaz.


  • cezzar dede  (03.03.17 00:17:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.