[]

sub-etha'ya sitemizi eklemek icin napmak lazim?

sub-etha olayi nasil calisiyor nerden bilgi alabiliriz? eli is tutan insanlariz yillardir duyuruyu gonullu olarak yenileyelim diyoruz he diyen yok. yapalim kendi duzgun duyurumuzu baska bi isimle koyalim etha'ya, sozlukten olanlar yine rahatca girer zaten. belki bi crawler yazip isteyenlerin eski duyurularini da ceker koyariz oraya. isim onerisi olan var mi?

bu arada duyuruya giris yapamayanlar, kullanici adi-sifre ile girmeye calisin ve beni hatirla secenegini isaretleyin.


 
ya bırak ne uğraşıyosun tutukla hepsini bitsin gitsin. amerika'nın prezınt prezınım yemin ederim 70 milyon kişiyi vurucam. böyle rezillik olmaz. sen kod yazan adamsın, dandik de olsa bi şeyler yap oraya geçelim yav eksik olsun duyurusu burada kalsın gözüm yok. KODLAYINIZ


  • der meister  (26.02.17 01:00:17) 
öncelikle giriş yöntemi için teşekkürler.

tinyurl.com

subetha google grubu var, oraya yazıyorsunuz fikrin subetha'ya uygun olup olmadığı ile ilgili yorum yapılıyor, yalnız sub-etha'nın geleceği biraz şüpheli kanzuk en son o grupta eksibition kapatılırken şöyle demişti,

"selamlar, sub etha önceliğimiz değil ama halihazirda kaldirma planimiz yok, kaldirma konusu tabi ki ileride olabilir, simdiden demis olayim, ama tabi ki oncelikle "boktan" bi api ayarladiktan sonra yapmis oluruz, halihazirda "mukemmel" tasarim ve fonksiyon degisikliklerine odaklanmis durumdayiz. akil ve ironi dolu pasif agresif ayarlariniz icin tesekkurler, ozlemisim."

haliyle yeni bir sub-etha projesine ne kadar sıcak bakarlar bilmiyorum, bir de ekşi duyuru varken benzer bir sitenin ekleneceğine ihtimal vermiyorum.

crawl yapıp ekşi duyurudaki içerikleri sahibinin izni olmadan veya ekşi duyuru hala açıkken almak hoş olmaz bence.

son olarak da çok çok eski bir ekşi duyuru kullanıcısı olarak sitenin şu anki hali o kadar da kötü değil diye düşünüyorum, elbette hatalar vs. olacaktır, compumaster ne kadar vakit ayırabiliyor bilmiyorum ama sonuçta amaca hizmet eden bir websitesi ekşi duyuru, ticari kaygısı pek yok.
  • ocanal  (26.02.17 01:16:30 ~ 01:17:48) 
@ocanal, cok tesekkurler. duyuruyu actiktan sonra denk geldim ben de gruba, malesef son zamanlarda pek izin cikmamis yeni projelere ve zaten yilda 3-5 kere anca bakiyor yetkililer gruba gibi gorunuyor. compu'nun 394283 yil once "2 haftaya falan upvote feature'u geliyor" demesi gibi ssg de yillar once "ekim ayina api hazir" demis hatta :)

crawl'dan kastim istege bagli caliasn bir seydi, yani ben hjarteblod olarak the new eksiduyuru'ya uye oldugumda eski duyurularimi da almak falan. gerci bu zaman duyurulara gelen cevaplar da gelecek, onlari cekmek pek etik olmaz haklisin.

eksiduyuru cok daha iyi hale gelebilir, talep edilen seyler cok major seyler de degil. bugun herhangi bi web programlama dilini ogrenirken yapilan reddit clone ayarinda bir sey bile idare eder yahu vote'lar falan. gerisi zaten tasarima dair seyler, responsive vesaire. biz defalarca burda ekipler kurup siteyi yenilemeyi teklif ettik, ne bir donus var ne bir sey. adam ilgilenemiyor veya ilgilenmek istemiyor anliyorum ama madem oyle bir kereligine izin versin biz tasarimindan yazilimina ortaya bir sey cikaralim o da baglasin gitsin, gerekirse devir de alabilir siteyi. elektrigi suyu olmayan bi apartmanda yasamaya calisiyoruz gibi hale bak.
  • hjarteblod  (26.02.17 02:09:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.