[]

Gezmek ama nasıl? interrail vs uçak?

merhaba duyurunun gezicileri,

şimdi elimdeki bilgileri veriyorum; 2 kişiyiz, aklımızdaki rota: kopenhag>>malmö>>berlin>>amsterdam>>brugge. süre 10 gün kadar. zaman: nisan ayı

şimdi aklımızdaki sorular; bu geziyi interrail bileti alarak mı yoksa uçak/tren bileti karışık olarak mı yapmalı? fiyat olarak hangisi daha uygun olur? ayrıca interrail bileti aldıktan sonra belli durumlarda -hızlı tren, gece treni vb.- ekstra para ödüyor muyuz? bunlar dışında bize yardımı dokunacak her türlü öneriye açığız. teşekkürler..

 
şehirler yakın. bence trenle çok daha güzel ve dhaa ucuz olur. uçak biletleri ucuz gelebilir gözünüze ancak ucuz biletlerde hem bavul ekstra para olabiliyor hem de havalimanları genelde uzaktakiler oluyor oradan şehire gelmesi hem zaman hem para kaybı.

interrail biletiyle hızlı trenlere ya da gece trenlerine ekstra para veriliyor. hatırladığım kadarıyla çok değildi ama bu.
  • biergarten  (25.02.17 22:17:26) 
Interrail bileti almadan once eger gunlerin az bucuk belliyse bu gunlerdeki tren saatleri ve fiyatlarina bak.

Blablacar a da bak ve flixbus a bakmayi unutma sakin. Flixbus disinda da otobus sirketleri var tabi.

Trenlerde de otobuslerde de onceden alinca bayaaaa indirimli fiyatlar oluyor.

Berline gidis ve oradan cikis icin.
  • kuehles blondes  (26.02.17 01:56:11) 
Interrail icin gezeceginiz sehir sayisi az gibi. Iyi bir planlama ile daha ucuza gelir geziniz. Kophenhaga ucakla gideceksiniz, Malmöye bisikletle ya da otobüsle cok ucuza gecersiniz. Malmöden ucak bileti bakin derim. Berlin Amsterdam su ara bilet alirsaniz 20 Euro civari Deutsche Bahndan. Amsterdamdan Gente gitmenizi tavsiye ederim. Brüggeden daha cok gezilecek bir sehir. Tabi Gentte günlük kalip Brüggeye de gecebilirsiniz. Flixbus sitesinden bilet bakin. Otobüs-tren en rahatidir böyle gezilerde. Ucaga yetisme stresi ve de havaalanlarinin hep sehrin disinda olmasi, size hep pahaliya patlar. Güzel gezmeler.

Bla blacar icin ekstra not: Üc sene gerek yolcu aldim, gerek yolcu oldum. Güvenilir bir sistem degil. Bazen insanlar hic haber vermeden plan degistiriyor ve de size haber vermiyor. Sakin ola, ertesi gün ucaginiz falan varsa bla blacar tercih etmeyin. Ancak zamaniniz varsa, rahat ulasim icin tercih edin. Buarada bir cok ülkede artik rezervasyonlar internet üzerinden ödeme ile yapiliyor. Baska siteler var. Hangi ülkede kullanacaginizi söylerseniz tavsiye verebilirim. Asla kullanmayin diyecegim rota Amsterdam ya da Hollanda`dan herhangi bir dönüs rotasidir. Araba ile gidecegim diyip, uyusturucu madde yanina alan cok oluyor. Araba kontrollerinde basiniz yanar, en iyi ihtimalle de vaktiniz yanar, stresi de cabasi.
  • buf-e kür  (26.02.17 13:45:18 ~ 13:49:28) 
Otobus veya tren diyorum. Otobus daha makul fiyatlarda. Karsilastirma icin www.goeuro.com


  • MBrain  (26.02.17 13:46:53 ~ 13:47:09) 
tren daka keyifli. uçak insanın içini şişiriyor in-bin havaalanına git check-in bekle falan. tren daha erişilebilir ve daha keyifli
hızlı trenler için ek ücret ödeniyor. gece trenleri için bir şey ödediğimizi hatırlamıyorum

  • acid rain  (26.02.17 13:52:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.