[]

İzmir merkezde beni 1 veya 2 gece misafir edebilecek birini arıyorum.

Arkadaşlar merhabalar, salı günü izmire geliyorum 1 gecelik (duruma göre 2 de olabilir ama düşük ihtimal) beni misafir edebilecek öğrenci ya da evi müsait olan birisini arıyorum. Öğrenciyim,kız arkadaşıma süpriz yapacağım,süprizi yapmam hayat memat meselesi, ayarlamak için 1 güne ihtiyacım var..ve süprizi yapana kadar kalacak yerim yok. Çok bütçemde yok otele verecek kadar..bir gece misafir edebilecek birisi varsa çok çok memnun kalırım..belli bir miktar verebilirim..Cevap bekliyorum..

saygılar,sevgiler.


 
arkadaşlar öğrenci olan felan yok mu hiç cevap verebilecek birisi..çok ihtiyacım var..hayır işlersiniz sadece 1 gün kalacağım o da yatacak yer için..işlerimi halledeceğim 1 gece kalacağım sadece diğer günü hallederim bir şekilde, hatta gerek bile kalmayabilir


  • royalguard  (25.02.17 21:59:30) 
genç 2 tane ev var boşta biri çeşmealtında uzak kalır sana diğeri ise bomboş şu anda merkezde. evde su bardağı bile yok. kalırım dersen vereyim anahtarı. umarım yardımcı olacak çıkar.

o değil de bir okul anım aklıma geldi. bizim arkadaşlar hatun bulmuş ev arıyorlar. bunu duyan fırlama ayvalıktaki yazlıklarının yanındaki evi tarif edip bunlara başka anahtar veriyor. elemanlar gidiyor hafta sonu . denemelerine rağmen kapıyı açamıyorlar. bunu gören karşı komşu polis çağırıyor.

sonra karakolda dertlerini anlatıyorlar falan. o sırada akıllarına balıkesirli bir eleman geliyor onu arıyorlar. o da ayvalıkta ananesi olduğunu söylüyor adresi veriyor elemanlar h. sonunu orada pek keyifli ! geçiriyorlar. bir hafta okula gelmemişti bizim piç.
  • illegalstar  (26.02.17 02:59:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.