[]

Aliskanliklar ?

Aliskanliklar yirmibir gunde kazanilir veya kaybedilebilirmiş. yani bir insanin sigara icmeyi aliskanlik olarak birakmasi icin ihtiyaci olan sure yirmibirgunmus. ben nasil seni unutacagim bilmiyorum hergun aklimdasin her dakika, her saniye yolda elele tutusmaya calisan birini gorursem elele tutusacagimiz ilk ani hayal eder seni hatirlar ve hemen whatsaptan en son ne zaman gorulmus? Profil fotografin degismismi ki degismedigi hergun ben cok mutlu oluyorum. seninle yasamadigimiz herseye ahtim var anlayacagin. Bir insan daha once hic birsey yasamadigi birini nasil unutmaya calisir anlam veremiyorum. ama artik hastalikli olarak aklima gelir gelmez seni stalklamayi biraktim. bugun yirmibirinci gun ve yine aklimdasin saniyorumki ikiyuzyirmibir gun gecse dahi bu boyle olucak. Seni benden uzaklastiran herseyin allah bin belasini versin.




 
Çivi çiviyi söker. Sevgini yönlendir. Hatta çoğaltıp aynı anda birden fazla "şey"i sevebilirsin. İlgi alanlarına ve hayatının imkanlarına göre seçebilirsin bunları.

İnsan kendini kişiye değil kavrama bağladığında gerçekten mutlu olur. Kişiler geçicidir çünkü.
  • yaren  (25.02.17 20:42:13) 
Sen yine böyle güzel sev, bunu sakın kaybetme. Sen güzel sevebildiğin için o da güzel geliyor. Sen onu sevmesen, inan hiç değeri yok.
Elbet sevgini hakeden biri denk gelicek, sen yeter ki sev.

  • megalomaniac  (25.02.17 21:22:54) 
yazdıkların o kadar dokundu ki :( ben de aynı durumdayım. hiçbir şey yaşamadığın birini unutmak, eski sevgiliyi unutmaktan daha zormuş. akılda hep "acaba"lar "belki"ler oluyor çünkü, hep lanet olası bir umut var.


  • cezzar dede  (03.03.17 00:21:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.