[]

Bebek Odası ve Bebek Arabası

Merhaba arkadaşlar.

Haziran gibi bebeğimiz olacak. O yüzden bebek odası ve arabası bakıyoruz. İstanbulda yaşıyoruz. Yarın Masko'ya bakalım diyoruz.

Önereceğiniz balka yerler var mı? Masko da hangi mağazaları önerirsiniz?

Bebek arabası için de ne önerirsiniz, bir sürü çeşit var?

Teşekkürler.

 
bebek mobilyası için ikea, zira istediğiniz kadar iyisini alın 2-3 sene kullanacaksınız. 2 sene sonra bebek beşiğine sığmıyor sıpalar, değiştirmek gerekecek. bebek mobilyasında (özellikle yatak) boyasız cilasız olması önemli, o yüzden de ikea.

bebek arabasının ömrü de bir yıl oldu bizde ama sizin çocukta değişebilir. travel system aldıktan sonra istediğin marka model al, fark etmez. biz kraft aldık, bir sıkıntı yok.
  • babilbaligi  (24.02.17 16:49:14) 
Biz maskodan değil ama www.erolmobilya.com buraya gidip almıştık. Büyük mağazaları var. 2 yıldır kullanıyoruz taş gibi desem yeridir.


  • Son Müzakereci  (24.02.17 17:24:08) 
Öncelikle tebrikler. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Hocam valla benimde yeni bebeğim oldu. Beşik denilen arkadaşı almadım. Bir arkadaş verdi. Zaten kullanacağın süre en fazla 6 ay falan. Kendi odası için (Bebeğin) Çilek mobilyadan aldım. Diğer mobilyacılara çok baktım hiçbiri istediğim sağlamlık hissini vermedi. Sipariş üzerine çalışan mobilyacılara çevremden edindiğim izlenimler sonucu pek güvenmiyorum.
O yüzden ben çilek mobilyadan komple odayı aldım. Adamlar söyledikleri gün, söyledikleri saat gelip koca odayı 1 saat içinde kurup teslim ettiler. Ne eksik, ne fazla. Her şey söz verildiği gibi, anlaşıldığı gibi.

Bebek arabası konusu da oldukça geniş bir konu. O konuda da neredeyse bakmadığım marka model kalmadı. Az yer kaplasın, yok fiyat performans vs falan derken baya bir araştırdım, mağazaları falan gezdim. En son bebe comfort travel sistem bir bebek arabası aldım. Yani dikkat etmen gereken şey. Katlandığı zaman kapladığı yer. Aracın bagajında ne kadar yer tutacak. (bu konu benim için önemliydi. Aracın bagajına kamp malzemeleri bavul vs koyduktan sonra dahi bebek arabası sığabiliyor mu diye baktım.) En uygun ve en dayanıklı bu marka model geldi gözüme. Bu konulara dikkat edebilirsin.
  • draconas  (24.02.17 18:39:21) 
Oda dosemeye gerek yok. Ikea'dan gidin bi besik alin, bi dolap alin. Sonra biraz buyuyunce zevkine gore yaparsiniz odayi

Araba konusu da beklenti ve butcenize gore degisir. Bizde hem maclaren globetrotter hem de jane rider var. ikisinden de cok memnunuz.
  • la noix  (24.02.17 19:31:24) 
ikea +1
eşimin ilk kızının oda takımı çocuk 4 yaşındayken dağılmıştı. çocuklar yatak tepesinde zıplıyor, kulpları çekip vb kırabiliyorlar.
bunu görünce ben kendi bebeğinizle direkt ikea dan mobilya aldim. hele bir de kiraciysaniz taşınırken iyice helak oluyor eşyalar.
  • balik kraker  (24.02.17 20:09:22) 
mobilden parça parça oluyor cevap kusura bakmayın.

ikea + park yatak diyorum.
yatak olarak şunu

m.ikea.com.tr

döşek olarak şunu

www.drotto.com.tr

aldık. park yatak da salonda kuruluydu. üstelik nereye gittiysem götürdüm çok pratik.

araba olarak da

urun.gittigidiyor.com

bunu aldim. çok memnun kaldim tepe tepe kullandım. ama size asıl tavsiyem facebook ta babywearing grubuna üye olun.

önce sling devamında ergonomik kanguru alın. bağımlısı olacaksınız.
  • balik kraker  (24.02.17 20:15:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.