[]

taşıma- taşıtma

merabalar,
Ahşap bi gardrop bi odadan bi odaya taşınacak, bi yatak odanın içinde ittirilecek, bi de buzdolabı, 3 kat aşağıya indirilecek.

Bunlar için toplam ne kadar ücret makuldür sizce?
teşekkür ederim

 
100, 150 tl. gardrop sokulup tekrar takilacak ve detayli cok bolmeli bir dolap ise fiyat bi tik oynayabilir.


  • oscar  (24.02.17 11:35:01) 
yok,parçalanmayacak. ama odalar yan yana, yani L şeklinde yerleşmiş iki kapıdan birine taşınacak. belki de kapılardan geçemeyecek. yani dolabı taşıyamaz,oda içinde ittirirsek de ikici fiyat seçeneği alabilirim.


  • neynep  (24.02.17 11:54:28) 
ek: ya bi de kapının önüne bi buzdolabı bi de koltuk çıkarmak durumundayım şimdi. ne yapılacak öyle? çöp makinesi mi bekleyecek?

belediye'yi aradım, koltuk takımı olmadıkça almıyorlarmış tekli kanepe(!)
  • neynep  (24.02.17 12:33:55 ~ 12:49:40) 
sen bırak çöpün oraya akşama kalmaz mersk etme, eski hurda toplayanlar götürür


  • oscar  (24.02.17 15:45:15) 
apdetyt:
iki kişi geldi, 150 tele verdim.
bi de koltuğu dışarı taşıdılar. belediye geldi aldı, kırdı attı götürdü ertesi gün. (kadıköy)
  • neynep  (06.03.17 13:42:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.