[]

Toplum içinde burnunu çekmek

Toplu taşımada sürekli burnunu çeken insanlar oluyor, 15 saniyede bir foş foş sesli şekilde çekiyorlar. Yahu bu ayıp bilinen bir şey değil mi, ben mi yanlış geldim? İrrite edici geliyor bana.




 
ee mendili yoksa ne yapsın eliyle koluyla silse daha mı hoş olurdu,

fazla mendilimiz varsa bunları paylaşalım lütfen..
  • redeath  (24.02.17 09:15:39) 
iğrenmemek elde değil ama bazı durumlarda yanında peçete mendil vs olmadığı zaman gözünü karartmak zorunda kalıyorsun. kimisinde de çeke çeke tik olmuş. yine çekenler iyi sayılır, bir deliği kapatıp diğer deliğiyle hıığğğğkkk diye yere sümkürenler de var.


  • burty  (24.02.17 09:17:43) 
yanlarında peçete yoksa napsınlar? ama yanında peçete taşımamak da gerzeklik.


  • elorelia  (24.02.17 10:21:36) 
şimdi diyelim ki 40 dklık otobüs yolculuğunuz var. otobüse binmeden önce sümkürdünüz ama bu sümkürme anca 10 dk idare eder. 10 dk sonra gene burun akmaya başlar. e bu durumda mendille silsen gene akıyor, birikmiş çünkü. sümküremeyeceğine göre de çekiyor burnunu işte napsın.


  • dedimmidemedimmi  (24.02.17 10:40:26) 
Bunun sebebi turkiyede dogru duzgun burun silmenin ayip olarak gorulmesi.
Fosurt diye burun silse "adam otobuste sesli sesli burun sildi, ayip degil mi:/" diye gelip yazAr baskasi.

Ben burun cekecegime her yerde fosurt fosurt sumkuruyorum. Cunku normali o.
  • kuehles blondes  (24.02.17 12:50:09) 
burnunu çeken adam/kadın hastadır arkadaş neyin ayıbı? hiç mi gripken dışarı çıkmak zorunda kalmadın? mendil bile dayanmıyor bazen.


  • kaya1453  (24.02.17 16:11:10) 
abi mendil olsa ne olacak, bazen akmıyor burun. hepinize oluyor olması lazım, akmıyor. çekemiyon itemiyon çıkartamıyon yani. mecbur arada snif snif yapıyorsun çıkartamadığın için. ben mesela burnumdan ameliyat oldum, silmem mümkün değil şu an, toplu taşımaya binmiyorum ama binsem mecbur çekicem. sende irrite falan olucan. yapıcak bişey yok.


  • Bowie  (24.02.17 16:19:11) 
Ayıp olarak görmüyorum, burnu akmıyordur günlerce o sabah minibüsten inip metrobüse yürüyene kadar soğuk yemiş burnu akar olmuştur metrobüste, ne yapsın çekecek.

Ben birine kağıt mendil uzatmıştım bu durumda, resmen azarlar bir tavırda reddetmişti. Bak bu ayıp :D
  • kaymaktutmayansicaksut  (24.02.17 17:17:42) 
@kanmucuk +1
Bende de olay bu şekilde. Iki türlü de baskalarina rahatsizlik verebilir ama yapacak bir sey yok. Ayıp olacak bir sey degil.

  • aquarium  (24.02.17 17:21:55) 
toplulukta sümkürmek de burun çekmek de ayıp değil bence. yani hastaysa ve nefes alamıyosa sümkürmesin mi otobüste? elinde peçetesi varsa sümkürür yoksa burnunu çeker allah aşkına böyle seslere takıntı yapmayın


  • nundu  (24.02.17 17:41:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.