[]

Yeni Peugeot 3008

Gecende bi araba sormustum kardes icin.Mercedes A180 cdi istiyordu o 130 bindi. Bana fazla gelmisti neyse. Ben arastirmalarm sonucu yeni Suv Peugeot 3008i gozume kestirdim onun icin. En düsük haliyle 100 bin imis. Dis tasarim, ozellik vs kardeste begendi. Ama bir taraftan da merso kalitesi. Ne yapsak bilemedik simdi? Peugodan bi test surusu talep edicez. Bu isin proseduru ne bilen var mi? Test surusunden sonra almak zorunlu degil heralde arabayi almak. Sizce bu araba alinir mi merso yerine? Mercedes C'leri begenmiyor.Bmw hic istemiyor.




 
Test sürüşünü yapın arabayı tanıyın. Almak zorunda değilsiniz. Geçenlerde 2017 Honda Civic için test sürüşü yaptık. Sonunda vazgeçtik. Bu konularda ben de çok kararsız kalıyorum nedense. Segmentleri farklı olduğu için kıyas edemiyoruz belki de. Ama içimde %51 Mercedes varsa, %49 Peugeot var.


  • sylr  (23.02.17 01:48:00) 
ben pek begenmedim 3008i hyundai tucson ya da seat ateca bakin onlarda guzel hatta hyundai tucsonlar daha guzel. ama tabi 1.6 motor degil 2.0 motora bakin


  • England  (23.02.17 01:58:22 ~ 01:59:35) 
3008 efsane olmus aracın malzeme kalitesi ve tasarımı özgün her yerde kadife kapli gozler cepler bagaj vs. Adamlar uğraşmış.
Tucson alirsaniz benzine para yetişmez. 10 12 litre yakar 7bin tlye sıvı puskurtmeli lpg takarsiniz o da verimli olmaz.
Mercedes a serisi dediginiz mercedesin kendi tarifiyle iflastan kurtulmak için önden çekiş ve renault motoru ile piyasaya surdugu mercedes genlerinden uzak ekonomik bir araçtır. Cla da onun uzatılmış versiyonu, gla da yükseltilmis hali. Cla'nin bagajina bakarsaniz a serisinden sedana donusturuldugunu anlarsınız. Mercedes ancak ruhunu c serisi ile hissettirir. Bmw öyle değildir. 1 serisi 8 ileri zf sanziman yüzde 50/50 on arka ağırlık dağılımı ve arkadan itis ile bmwdir. Yakında maliyetler dolayisiyla o d önden çekişe geçecek.

Vereceğiniz paraya en iyisini almayi deneyin. Pejo motorlari(psa bmw ortak yapımı) ve sanzimani(japon aisin marka) ile iyi bir çıkış yakaladı üstüne de tasarım koydu. Opel'i de satın alacak.
Araci test sürüsü yaptıktan sonra elbette almak zorunda degilsiniz.
Türkiye gibi az gelişmiş ulkelerde araçlara kazanç gelir oranımıza göre yüksek paralar ödüyoruz. Bol bol bakın araştırın öyle alın. Para sizin.
  • karacigerim vur kadehlere  (23.02.17 02:09:32 ~ 02:13:03) 
2012-2013 model c class bakin full amg alirsiniz cok da memnun kalirsiniz.


  • monkey  (23.02.17 02:20:44) 
a180 cdi kullanıcısıyım. aracımdan memnunum. beklentiniz ne bilmiyorum ama ekonomik ve bir yandan premium hissiyatı veren bir araç. 3008 ile klasmanları aynı değil sanırım ama para varsa mercedes derim. bir arkadaşım da 2 senedir 2008 serisine biniyor o da memnun aracından. ağır masraf vs çıkartmadı. belirteyim.


  • rosencruz  (23.02.17 03:37:04) 
3008 çılgın bir tasarım ne zaman görsem dönüp bakıyorum. Park halinde iken birisini inceleme şansım olmuştu içi resmen uçak gibi, kokpit havası vermişler.


  • gozu acik sevisen yahudi  (23.02.17 09:10:02) 
3008 al geç. markaya takılma, alacağın ürüne odaklan.


  • babilbaligi  (23.02.17 10:32:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.