Giriş
(6)

Sevgili bulmanın alternatif yolları

fireandforget
Bilkent üniversitesinden yeni mezun oldum, İstanbul'da kendi ihracat firmamı kurdum.Sorun şu ki ,şu ömrü hayatımda tüm sevgililerim standart arkadaşın arkadaşı şeklinde oldu.İstanbul'a yeni gelmem sebebi ile iş dışında pek samimi olduğum bir arkadaşım yok maalesef. Hani el yüzü düzgün adamım şükür a
Bilkent üniversitesinden yeni mezun oldum, İstanbul'da kendi ihracat firmamı kurdum.

Sorun şu ki ,şu ömrü hayatımda tüm sevgililerim standart arkadaşın arkadaşı şeklinde oldu.

İstanbul'a yeni gelmem sebebi ile iş dışında pek samimi olduğum bir arkadaşım yok maalesef. Hani el yüzü düzgün adamım şükür ama bu saatten sonra liseli gençler gibi arkadaşlık sitelerinde takılmayı gururuma yediremiyorum. Barlara takılan bir tipte değilimdir açıkçası. Sizce yukarıda belirttiğim problemleri göz önüne alarak , izlemem gereken en mantıklı yol nedir? Anlayacağınız üzere ilk kez yılbaşını yanlız geçireceğim fena koydu..
0
fireandforget
(31.12.09)
Annene söyle köyden bulsun?

Liseli gençler gibi arkadaşlık sitelerine takılmayı gururuna yediremeyip ekşi duyuruda sormak da apayrıymış.
0
plainwalker
(31.12.09)
kartını yolla, barlardaki eli yüzü düzgün kızlara vereyim. bakarsın iş çıkar. sorunda ben de samimiyetsizlik sezdiğim için biraz ön yargım var ne yalan söyleyeyim.

sitelerin nesi var sadece liseliler mi var ? maturelar'da var, her yaştan insan var. Bu gururla devam et kızlar bize kalsın.
0
kimlanbu
(31.12.09)
adresi ver paket yapiyim bende de dolu var anasını satimm..
0
jamswety
(31.12.09)
bence hemen cinsiyet değiştir. bak daha 7 saat var. şansın artar, bu kadar koymaz...
0
metox
(31.12.09)
yeter artık vurmayın adam öldü lan :)

kardeş sen en iyisi kursa falan git, dans kursu olur, çağdaş sanatlarla ilgili bi şey olur. tanışırsın yeni çevre yaparsın.

bu konuda güzel bi film var onu izle, hem yılbaşı da sıkıcı geçmemiş olur:

(bkz: about a boy)

siz de dağılın ulen! gidip ç.knzle oynayın.
0
letranger
(31.12.09)
Harbiden ha!.. hani içine işlemiş yazmış buraya..İlla kız mevzusu diye abartmışsınız be. Bence tamamen tatminsizlikten bu cevaplar. Hepinizi yadırgıyorum.

Bak güzel kardeşim, arkadaşın dediği gibi kurslara git. Yogaya, spor salonuna veya trekking gruplarına falan yazıl. Aktif olsun, makina başında sürünerek kız bulunmaz. Buraya yazmakla hata etmişsin çünkü sanırım verilen tepkilerden dolayı çıkardığım sonuç ise bu ortamın birçoğu senden vahim durumda olması.

Kolay gelsin. Sorun sıkıntın olursa yine yaz çözüm üretelim.
0
Survivorman
(31.12.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.