[]

çok sıkıldım

ders çalışamıyorum.

sonra şöyle bişey oldu; www.eksiduyuru.com

bir de şöyle; www.eksiduyuru.com

siz nasılsınız, napıyorsunuz?

ek olarak ayrıldıgınız kişiye yazmamak, aramamak için neler yaparsınız?

 
çok sıkıldım.
benzer şekilde birlikte olduğum biri var ama gün içinde çok az aklıma geliyor.. ona resmen dert yansıtmak istemiyorum ama senin dediğin gibi birlikte olmak öyle bir şey değil.. gerçi sen paylaştın da o mu bu paylaşımı kabul etmedi bilmiyorum ama.

iş hayatı, insanlar, sevilme isteğinden utanmak, sevilmiyo olmaktan utanmak. mevcut güzel durumların tepetaklak olması korkuları.. bende de durum böyle. uyummuyor da. hiç içini ve kafanı açamadım ama belki dertli başka insanlar da var diyip bu konudaki yalnızlık hissinden biraz kurtulursun. belki.
  • blacksky  (23.02.17 00:51:57 ~ 00:53:17) 
Ders çalış. Ders çalışmadığın dönem hobi edin. Oturup onu düşünecek denli boş insan olma. Kendini düşün onu düşünmemeyi nasil basaririm diyeceğine.

Hayatı bir kisiye indirgemeyin. Etraf insan kayniyo lan. Bi tanıyın kendinizi, spor yapın, ilgi alanlarinizi keyfettiginiz eylemleri bilin, geliştirin, istersen bin tane hobi bulursun kendine, önce bir kendini tanı tabii.
Aciz gibi de şu soruyu sorma. Ayrıldın bitti. 50 tane varsayım yapmışsın yok su şehirde 5 sene olsa bilmem ne. Kızdım.
  • karacigerim vur kadehlere  (23.02.17 00:58:46 ~ 00:59:53) 
biz de sıkılıyoruz merak etme. duyurularının bir kaçını okudum şimdi. erkek arkdaşından ayrılmaktan geç bile kalmışsın. pek üzüleceğini de sanmıyorum.

ben vakti zamanında üniversite değiştirmem gerektiğinde 3-4 ay denemiştim baktım olmuyor. ayrılmıştım. eğer deli gibi aşık değil isen uzaktan ilişki zulüm oluyor. senin yerinde olsam aynı şehirde olsam bile büyük ihtimalle ayrılırdım. ben senin kafaya taktığın olayları kafaya takan bir insan değilim ama karşında ki insanda senin nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını biliyordur. buna rağmen devam ediyor, en iyisini yapmışsın.

sıkıntı için kitap oku film izle. ucuz aktivetelerde var. yeter ki bir şeyler yapmak iste.

ayrıldığın kişiye yazmamak için ekstra bir efor sarfetmedim ben. kafamda bir şeyi bitirdiğim zaman duygularımı her türlü bastırabiliyorum.
  • belkider  (23.02.17 01:00:42) 
Fena degilim gerginim biraz. Bi sey yapmiyorum.

Birine yazmamak aramamak icin caba gostermedim hiç. Yazmayacagim dedigim kimseye yazmadim. Oyle bir dürtü gelmedi yani. Ama icimden gelirse de durdurmadim hic. Tavsiye istiyorsan telefondan uzak dur. Oyala kendini. Bir sure sonra yazmanin anlamsiz oldugunu anlarsin.
  • aquarium  (23.02.17 01:05:33) 
Yirmili yaşlarının başında olduğunu zannediyorum. En iyi 40-50 yıl daha yaşarsın. Zaten ömrünün sonuna doğru hayattan ne kadar keyif alabilirsin ki? Ufak detaylara takılıp canını uzun süre sıkma. Kendinden başkalarını çok mutlu zannetme. İnsanlar neler yaşıyor. Sürekli telkin edilmeye ihtiyacın yok. Dans et!!


  • hayde bre  (23.02.17 01:10:51) 
Ders çalışmak gerçekten zor. Telefonumu gömücem ben sanırım. Buna pek çözüm bulamadım. Ama ilham gelir gibi olduğunda hemen başına oturabileceğin ders ortamın hazır olsun, neye çalışacağın hangi kitabı okuyacağın, kalemine kadarhazır olsun dursun bir yerde devamlı.

Eski sevgiliyi aklından çıkarmak ve aramamak için en güzel yöntem engellemek. "Ben sana bu kadar ne yaptım da engelledin" vıdı vıdısına maruz kalmana sebep olabilir ama bilmiyolar ki kendimiz için engelliyoruz. Tekrar arar mı, yazar mı diye düşünmemek için en temizi engellemek.
  • megalomaniac  (23.02.17 01:40:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.