[]

ösym sınavlarında anahtar...

yakın zamanda sınava giren arkadaşlar bilirler herhalde. araba, ev anahtarlarında son durum nedir arkadaşlar? uzun zaman oldu ben gireli. rast gele bir masanın üzerine bıraktığımızı hatırlıyorum. şimdi nasıl oluyor bu sıkıntının çözümü?

(3 saatlik yoldan gelip YDS'ye gireceğim.)


 
Yasak


  • elorelia  (22.02.17 23:11:17) 
Kantinler emanetçi olarak alıyor genelde. 2-3 lira bir şey veriyorsun sadece.


  • westblack  (22.02.17 23:11:59) 
hala yasak. okulun kantinine yakındaki bir bakkala, kırtasiyeye falan emanet veriyorsun üstüne iki okuyup üfleyip sınava giriyorsun.


  • burty  (22.02.17 23:12:47) 
sınav giriş belgelerinde sınava alınmayacak nesnelerin isimleri yazıyor. anahtar, akbil, bozuk para vs dahil. müthiş saçma bir uygulama.

kapılarda polisler dedektörlerle kontrol ediyor. bu sistem ilk başladığında giriş belgesindeki karekodu bile okutuyorlardı ama artık yapmıyorlar sanırım. ben ösym'ye metro kartıyla nasıl kopya cekilebildiğine dair bir çalışma, emsal teşkil edecek bir olay veya bilimsel bir açıklama olup olmadığını sordum. 2 yıldır cevap gelmedi.

maçlara girerken o kadar sıkı güvenlik kontrolünden geçmiyorum ben.

eşyaları koyacak dolap zaten yok. şanslıysan kantinler belli bir ücret karşılığında eşyaları teslim alıyorlar.
  • montauq  (22.02.17 23:16:34) 
tamam yasak olduğu aşikar da nasıl çözüyorsunuz sorunu?

@montauq, hocam devenin neresi doğru ki? 5-6 sene önce de millet sanki kredi kartı ya da anahtarla götürmüş gibi soruları.... haklısın. ben şimdi şehirlarası otobüsle gitsem o saatte otobüs yok. arabayla gitsem anahtar başa bela. bir gün önceden çıkayım, kaldığım yere emanet edeyim diyorum bu sefer ulaşımı nasıl halledeceğiz? hayırlısı.
  • sanat guresi  (22.02.17 23:17:39 ~ 23:21:45) 
@j r r tolkien hayranı, tamamdır. ben "yasak" diye bırakanlar için şey ettim. sorduğum soru (tam olarak) bu değildi ki?


  • sanat guresi  (22.02.17 23:22:36 ~ 23:24:34) 
Ben de çorabıma sokup girmiştim.


  • elf of darkness  (23.02.17 00:34:53) 
Son yapılan ales'te araba anahtarını botun içine sıkıştırarak okula girdim. sonra wc de bottan çıkartıp cebime koydum.


  • raskolnikovv  (23.02.17 00:39:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.