[]

özel ders vermek istiyorum?

romalılar!

para problemlerini eski eşyalarımı satmaktansa bilgi satarak çözmek bir anda daha mantıklı geldi ve neden özel ders vermiyorum diye bir düşünceye kapıldım?

efsane kuantum mekaniği, elektromagnetik teori, klasik teorik mekanik, fizik 1 - 2, özel görelilik (özellikle favorimdir), analiz, diferansiyel denklemler, seriler, integraller daha neler neler anlatırım. ama liselilerle uğraşamam :( üniversite seviyesinde ders vermek için nasıl bir yol izleyebilirim ki?

 
üniversitede herkes aç geziyor dostum sana verecek paraları yoktur onların. zengin olan zaten parasıyla özel okuyor siklemiyor dersleri. sen liselilere yönel anlat matematik falan.


  • burty  (22.02.17 22:58:03) 
@burty o da doğru. ne bileyim halen 5. 6. senesinde diff veremeyen mühendis tayfa vardır belki o yüzden yazdım :D


  • scotty cheese cake  (22.02.17 23:01:41) 
asıl para yaşlı ama zengin teyzelere ingilizce ya da bilgisayar filan öğretmekte.

edit: ingilizce öğretmeni olmaya gerek de yok zaten :)
  • king lizard  (22.02.17 23:02:11 ~ 23:32:57) 
@morrison fortran, python, matematica öğrenmek isteyen yaşlı teyze bulursam ne ala :D ielts akademik 7.5 almıştım ama ben ingilizce öğretmeni değilim ki:/


  • scotty cheese cake  (22.02.17 23:04:26) 
valla universitelilerde para yok,liselilere herkes ders verebiliyor zaten(piyasayi dusuren cok adam var).Yukarida yazdigin alanlar ozel dersle pek bagdasmiyor.Baska bir iş baksan daha iyi :)


  • eksimeksi  (23.02.17 06:31:42) 
Ozelders.com da biri tam olarak bu dersleri ariyordu


  • seyyar satıcı  (23.02.17 08:24:07) 
Üniversite seviyesinde özel ders ilanı vermek için www.dersverilir.net sitesini kullanabilirsiniz.

Not: Üniversite öğrencileri sadece vizeden, finalden önce özel ders alıp, dersi geçmenin peşindeler genelde. Düzenli öğrenci bulmanız zor. O yüzden böyle bir siteye üye olup, onların size ulaşmasını sağlamak daha akıllıca olabilir. (Ya da lise seviyesindeki öğrencileri de kabul etmeye başlamak.)
  • zihinden matematik  (23.02.17 15:20:51) 
aynen kardeşim, üniversite öğrencileri düzenli ders almaz. bir alır, iki alır sonra bırakır. sürekli öğrenci araman lazım, ya da üniversite kırtasiyesi filan ile anlaşman.


  • neredenbileyim  (23.02.17 15:26:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.