[]

kepeğe çözüm yok mu?

bunun olmasının bariz bir nedeni var mı? hani bir şeyi az yersin, çok yersin böyle bir şeyden falan mı? o kadar çok ki saçlarımda, artık rahatsız etmeye başladı. 10 dakika saçlarımla oynasam üzerimdeki tshirt, gömlek bembeyaz oluyor.

şampuan falan denedim ama bir süre sonra yine devam etti. önerisi olan var mı?

edit: erkeğim, bildiğim bir sağlık sıkıntım yok

 
Head and shoulders'in kepek sampuanlarini denedin mi? Doktora gittin mi? Cildiyede bunn icin ilacli sampuan verirler.


  • Traveller  (22.02.17 22:39:06) 
@traveller

head and shouldersi denedim bir süre işe yaradı devamında tekrar başladı.
gitmedim, gitmeye de çekiniyorum arkasından büyük bir şey çıkar diye.
  • icimdekibiri  (22.02.17 22:41:49) 
Endiselenme, ne cikabilir ki kepek bu sonucta. Zaten doktor da seninle pek ilgilenmeyecek devlete gidersen. 3 dk muayeneden sonra bir ilacli sampuan yazip eve gonderecek.


  • Traveller  (22.02.17 22:45:11) 
Sıcak suyla yıkamayacaksın, çözüm bu. Tam ılık su olacak.

Birden fazla şampuan yapma, bir de saçınla oynama.
  • tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin  (22.02.17 22:45:56) 
bende egzema var. ya da seboroik dermatit. doktorun verdiği, adını unuttuğum medikal şampuanı kullandığım müddetçe kepek sıkıntısı kalmıyor, şampuan bitince tekrar başlıyordu. şimdi bir süredir clear kullanıyorum. saçı kısa sürede ve çok yağlandırıyor, ama kepek mepek bırakmıyor. sanırım işin püf noktası da bu.

edit: hah, aşağıda görünce hatırladım. medikal şampuanın adı ketoral'di.
  • sanat guresi  (22.02.17 23:06:17 ~ 23:23:43) 
@konusma ben konusuyorum daha bitirmedim

kaşıntı yok, yinede en iyisi söylediğiniz gibi doktora görünmek.
  • icimdekibiri  (22.02.17 23:11:45) 
Ketoral kullan bana dua et.


  • iddaaci  (22.02.17 23:18:11) 
Hocam, yıllardır denemediğim şampuan kalmadı, belki 10 senedir kepek vardır bende. Doktorlara gittim, Ketoral yazıp yolladılar, mevsimsel vb. dediler. Kepek, yağ, kaşıntı ile uzun zaman uğraştım.

Bundan 3 ay kadar önce yeni gitmeye başladığım berberim bir jel uygulayacağını ve yardımcı şampuan ile sorunu kökünden çözeceğini söyledi, inanmadım. Çözmezse paranı iade ederim dedi. Başka bir müşteri daha tavsiye etti, tamam dedim.

Şu jeli 2 seans uyguladı: sachane.com Uyguladıktan sonra yarım saat kadar bekletti.

Şu şampuanı da 3 aydır kullanıyorum: www.trendyol.com

Sonuç mükemmel, kepeği azaltmadı, tamamen bitirdi ve 3 aydır çok rahatım. X-Y-Z şampuanları (Ketoral, Zetion dahil) kalıcı olarak kesinlikle çözmüyor, bir süre sonra hiç işe yaramıyor. Bu işin çözümü Davines'te kesinlikle.
  • Lethe  (22.02.17 23:54:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.