[]

Aile ici huzursuzluk

Dun kiz kardesimin dogum gunuydu. Neyse ufak bir kutlama planladik. Kendisi israrla evine yemege davet etti. Acik acik saat 9.30 dan once gelemeyecegimizi( is durumu) soylememe ragmen ya ablaaaa ne olucak hadi israriyla kalktik gittik. (Annem,esim, oglum ve diger kiz kardesim). Eve bi gittik saat 21.20 civari sofra kuruldu hatta ben salata falan hazirladim. Beraber hallettik mevzu bi degil onemli de degil Sofraya bi gectik kocasi olacak "ilk insan" masaya zahmet edip gecmedi bile kardesim de oturdu ben salata yiyecegim siz gelmeden yedik dedi.

Hepimiz dumur olduk. Haliyle cok bozuldum. Esim aksam evde yiyelim dediginde x yemege davet etti ayip olur diye daha kapidan girmeden yola dusurdum adami da. Eee dedim hani yemeye cagirdin bizi niye siz yediniz gec oldu acikmistik dedi. Sanki cocuk 30 yasinda insan.

Dogum gunu diye ekstra huzursuzluk olsun istemedim. Simdi ne yapmali? Annem boaver bisey soyleme diyor ama ben cok kizginim. Annemi de anlayamiyorum o da ayri bir konu ya neyse.

 
Bunlari insanlara neden soylemiyorsunuz merak ediyorum. Boyle "aaa biz o kadar yemege geldik, keske elimizde pasta getirseydik de yemek yerine aksam yemegi sonrasi sonrasi cayi icerdik birlikte..." gibi bir soz kirici da olmaz durum da anlasilir.


  • Traveller  (22.02.17 22:41:06 ~ 22:41:27) 
@traveller zaten soyledim hatta en sevdigi pastayla gittik eee hadi pasta keselim o zaman diye bagladim ama daha fazla tatsizlik olmasini istemedim yemek diye konusup, gun onun gunuydu. Simdi kardesimi karsima alip konusmak istiyorum ama o burada bir hata gormuyor bunu saygisizlik kabul etmiyor. Canimi sikan kismi o.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (22.02.17 22:44:43) 
@acemi isin garip yani damarla gunduz supriz organize ettik. Kendisinden haz etmesem de :) Hatta aksam yemekte gorusuruz dedi. Eee kardesim madem yiyecektiniz biz niye evde yemedikte 1 saat yol geldik ac ac. Bizim malligimiz sanirim bu da.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (22.02.17 22:49:26) 
@frozenberry degisik bir aile oldugumuza katiliyorum. Annem kiyamadi kizina yoksa kimsenin gidecegi yoktu. Hatta annem bir kac gundur benim yanimda kaliyor tatsizdim biraz garip kocam da bari gonulleri olsun ayip olmasin diye yola dustu. En masumumuz o.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (22.02.17 22:51:19) 
Bana yapilsa ben bir daha kendisinin ev davetine gitmem.


  • osssy  (22.02.17 23:00:19) 
Kardesinizle kocasi kavga etmis. Adam ac ac oturmus bile olabilir. Ha kavgadan size ne yine de gelip oturmasi lazimdi ama bence planda son anda oyle bir aksama olmus.


  • kassiopeia  (22.02.17 23:24:35) 
@gram altin bunun türk olmakla falan alakası yok, geçin o işleri. dünyanın neresinde olursa olsun evine misafir geliyorsa masaya oturursun.

ayrıca sizden önce kavga etmişlerdir o yüzden gelmemiştir gibi şeyleri de kabul etmek mümkün değil. elbette eşinle tartışabilirsin ama ailesi kalkıp evine gelmiş doğum günü için böyle bir hadsizlik kimsenin harcı değil.

ben de olsam bozulurdum çok haklısın ama yapılan saygısızlığı kesinlikle dile getirmelisin. annene takılma hepsi aynı evlatlarının yanlışlarını hep gizli tutmak isterler anlayabiliyorum ancak size yapılan bu davranış hiç yakışık almamış.
  • ada meltemi  (22.02.17 23:38:34) 
Kardeşle eşi kesin tartışmıştır yazmaya geldim ama yazılmış. Kızmayın kardeşinize, abla gibi sorun.


  • Aman Sen de  (22.02.17 23:48:33) 
bunun Türklükle ne alakası var. gündüz sürpriz ayarla, yemeğe görüşürüz de akşam masaya bile gelme. öküzlüğün dik alası -ha h.içine hiç program yapmazsın. bu makul ama olmuş bir organizasyon. herkes 9da ytıp uyumuyor herhalde.

şu anda ekstra bir şey yapman gereksiz zaten kızın d.günüymüş, senlik bir şey yok. ama -burayı kendime de söylüyorum- bozulduysan bozulduğun zaman söylemek lazım, hiç boşuna gelmeseymişiz daha iyiymiş, derdim herhalde. Eşimden de muhtemelen adama resmen eziyet olduğu için özür filan dilerdim.
  • niye ama  (23.02.17 00:05:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.