[]

ses kartından anlayan var mı

firewire ses kartı almayı düşünüyorum laptopta firewire girişi yok. bazıları bu kartların ısb tonfirecirw dönüştürücüsü ile de kullanalıabikeceğini söylerken bazıları da yok olmaz firevire kart olması lazım bilgisayarınızda diyor. bu konuda deneyimi olan varsa bilgilendirebilir mi beni.




 
firewire mı kaldı yav?

al usb 2.0 ses kartı. her türlü işini görür.
  • alperz  (22.02.17 21:47:25) 
çeviriciyle kullanacağına usb olanını alsan?


  • yuto  (22.02.17 23:38:00) 
direwire usb2 den daha hızlı veri aktarımı yapıyor diye biliyorum?


  • öteki ben  (23.02.17 00:00:53) 
firewire'ın da usb gibi versiyonları var. ilk versiyonu (400) usb2 ile kafa kafaya. usb3 ise hepsini tokatlıyor


  • yuto  (23.02.17 04:47:55) 
daha hızlı veri aktarımı senin işine yaramaz. kaldı ki usb2.0 ile fw400 aynı dedikleri gibi.

yapacağın altı üstü 2 kanal out 2 kanal in. sanki gören de MADI'den 192 kanal kayıt yapacaksın zanneder. abartmayalım.

paranın yettiği en pahalı usb 2 ses kartını al geç.
  • alperz  (23.02.17 08:23:01) 
amaç tabi hız değil sadece yerine göre 4-5 kanal alınacak kayıt ama araştırıp bakın firewire teknolojisi ile üretilmiş ses kartları daha kaliteli işler çıkarıyor, aynı paraya dandik fastrrack alacağıma presonusun firewireli bir kartını alacaktın


  • öteki ben  (23.02.17 12:19:21) 
yoksa pc de usb c girişi de var tek amaç hız konusu değil tabiiki


  • öteki ben  (23.02.17 12:20:27) 
usb ses kartları:

apollo twin
apogee quartet
fireface ufx
antelope zen studio

bunlar dandik geldiyse daha sayayım. firewire'ın devri kapandı. kötüdür demiyorum da onunla uğraşana kadar on numara usb ses kartları var.
  • alperz  (23.02.17 23:08:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.