[]

top 10'da bir üniversitede master veya doktora yapmış olan var mı?

selamlar,

böyle biri varsa lütfen bana pm atmak yerine buradan tavsiye versin.

az önce bir arkadaş böyle bir duyuru açtı; cevapları beğenmeyince de silmiş.
duyuru'nun işlevini anlamakta zorluk çeken insanlarla tartışmak değil niyetim.

sorum şöyle: bilkent gibi dünyanın en müthişşşş vuaaaooov okulunda 3,9 ortalama yaparsam dünyanın en istediğim okulunda master-doktora kabulü alırım di mi pat diye? çünkü benim ilkokulda karnem hepsi 5'ti. çok çalışkanım ve zekiyim ben. ayrıca sosyal başarı gerektiği tavsiyesi vermeyin lütfen; o zaman çok kızıyorum.

hem ortalama yapıp hem de başka bişey yapamam.

ortalama için adam bıçaklarım.

kabul alırım di mi amerika'daki süper ünivlerden?

cahiller yazmasın pls.

teşekkürler...

 
boş yaptığınız için sildim. aklın yok fikrin var kardeş


  • prince legolas  (21.02.17 22:57:38) 
Ben de tam deminki arkadasa Bilkent CS'ten mezun sinif arkadasim Stanford'da CS master'i ve ustune EE doktorasi yapti diye ekleyecektim :)

Ozet geciyorum: Ortalama bi yere kadar etkili.
  • crown  (21.02.17 22:57:53) 
@prince legolas
bak arkadaşım, burada soru sordun; herkes elinden geldiğince güzel de bir üslupla sana yardımcı olmaya çalıştı. ama sen gereksiz alınganlıklar gösterdin. şimdi de saçma sapan bir cevap veriyorsun. muhtemelen aklım senden fazladır, bu konuda fikirlerimin de senden çok daha fazla olduğu belli.

boş yapmadık; terbiyesizlik etme.

soru soruyorsan düzgün üslupla gelen cevapları da saygıyla karşılaman lazım. şimdi gidip ortalama artırabilirsin istersen; ama gerçek hayatta da burada verdiğin izlenimin karşılığı isen zaten senin gibi birinin alınmamasına şaşırmam. sana başarılar dilerim yine de hayatında.
  • nigeo  (21.02.17 23:00:48) 
@crown

huaaaaaaaaaaaaaaaaa ne demek yaaaa ortalama bi yere kadar etkili???!!!!111!!???

ama ben hep ortalama kastım; nolcak şimdi?

düzgün konuş benle! ben saxı değilim. benim takdir belgem var 4-5-6-7 ve 8. sınıftan.

hem ortalama yapıp hem de başka bişey yapamam.
  • nigeo  (21.02.17 23:02:06) 
la olum ortalama en önemli etken diye ben demiyorum, hocalar diyor. ne adamsın yav :D


  • prince legolas  (21.02.17 23:07:24) 
@prince legolas

la olum ehe meheli bir üsluba geçiş yapmışsın ama kusura bakma, kabul edemem. bu kadar insan sana iyi niyetle düzgün üslupla yardımcı olmaya çalışıyor; sen kendince tersliyorsun. buna saygısızlık denir.

hatanın farkındaysan özür dilersin, öyle devam edebiliriz iletişime.

madem hocaların öyle diyor, burada neden soruyorsun?
burada soruyorsun; tam da soruna muhattap kişiler cevap veriyor; sonra beğenmeyip şekil yapıyorsun. valla üşenmedim yarım saat bahsettiğim okulun dünyadaki yerini, ilgili bir hocanın akademik geçmişini, ilgili öğrencinin geçmişini vs google-wikipedia'ladıktan sonra oturdum acaba hata bende mi diye bilkent'i mi küçümsüyorum diye araştırma yaptım tamamen yardımcı olabilmek için. aynı şeyi yapan başka bir arkadaş daha olmuş burada. insanlar yardımcı olmak için emek harcıyorlar. oturdum yarım sayfa cevap yazdım. gönder'e bastım ama duyuru'yu silmişsin. üstelik hiçbir cevapta da saygısızlık yoktu.

hani ailevi vs bir konu olsa duyuru'nu silmeni anlarım da gayetle isabetli ve konunun muhattabı kişiler saygılı bir üslupla cevap vermişken duyuru'nu silip bir de sonra soru formunda olmayan ayrı bir ilan açıp onun içeriğinde saygısızlık etmişsin.

kusura bakma, gerçek hayat okuldaki dersler gibi değil.

sana hayatında başarılar dilerim.
  • nigeo  (21.02.17 23:16:13 ~ 23:16:40) 
bazı yorumlar rahatsız edecek kadar yanlıştı dayanamayıp sildim yoksa boşuna tartışma çıkacaktı.

ben zaten ortalama kasmaktan başka ne yapmamız lazım diye sordum.
  • prince legolas  (21.02.17 23:17:50) 
@prince legolas

arkadaşım silebilirsin tabii ki, sonuçta böyle bir hakkın var. önünde öyle bir buton var. bir müdahalede bulunamam.

ama verilen cevaplar o kadar da isabetsiz değildi. saygısızlık vs de yoktu cevaplarda.

hadi diyelim dediğin gibi oldu. bu benim duyurumdaki ilk cevabın da şu:
"boş yaptığınız için sildim. aklın yok fikrin var kardeş"

sanırım okudugun okulu, ortalamanı, dolayısıyla kendini fazla büyütüyorsun. yalandan bi tevazu edin demiyorum ama bence haddini bilmen iyi olur hayatının kalanında.

eğitim hayatım seninkinden iyidir diye tahmin ediyorum. ayrıca birinci halka çevrem de dünyanın her ülkesinde istediği okullarda, şirketlerde çalışan insanlardan oluşuyor.

aklım da fikrim de senden fazla bu konuda.

saygısızlık yapıp da araya bi "kusura bakma kardeş" sıkıştırmadan hala cevaplarla kendini savunmaya çalışıyorsun. haklı olsan eyvallah da haksızsın. sorry.
  • nigeo  (21.02.17 23:25:18) 
Legolas zaten mutsuz ve iyi ortalamasına rağmen kendini tatmin olmamış hissediyor. Saldırgan olmasının trollükten olduğunu sanmıyorum. Adam okulda kasıyor ve muhteşem şeyler bekliyor. Kız arkadaş yok sosyal hayat yok, napsın. Siz olmaz diyince de deliyor tabi.
Legolas sen bu kariyeri kendin sevdiğin için mi istiyorsun yoksa millete kendini kanıtlamak için mi? Akademik kariyer zorlu bir süreçtir, yıllarca araştırman bazen bir sürü şey deneyip başarısız da olabileceğin bir süreç. CV of fails gibi bir şey vardı adını tam hatırlamıyorum. Bir akademisyen reddedildiği bursları, okulların oluşturduğu bir cv yazmıştı. 22 yaşında hayata geç kalmış birinci sınıf öğrencisi olarak görme kendini, artık kabullen. Evet 22 yaşındasın birincisi sınıfsın arkadaşların iyi okullara Master a gidiyor. Tamam ama sen de elinden geleni yapıyorsun. Barış evladım artıkmışsınız burada millete atar yapmak şu anki durumunu değiştirmez.

  • fasulyek  (22.02.17 08:07:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.