[]

Alttaki dükkanlar duvarıma tabela asmış

Merhaba arkadaşlar;

Evim 1. katta. Altımdaki dükkan benden izinsiz salonumun duvarına tabela asmış. Sol alt çaprazımda olan dükkan tableasının demirini gene benim salon duvarıma sabitlemiş. Salon duvarından kastım salon penceresinin altı. Tabelalar dükkanların çatısından yüksekte. Düzgünce kendilerini uyardığımda 'şimdi biz tavanımızı delsek senin zeminin delinecek' diyerek eleştiriyle karışık tehdit ettiler (altımdaki dükkan oto elektrikçi, araba ses sistemi döşeyen, son ses Gülşen çalan apaçi tipler).

Tabelaların sökülmesi için ne yapabilirim? Olur da evin tabanını delerlerse ne yapabilirim? Bir de bu adamlar arabaları dükkanın içine sokup motoru çalıştırıyorlar, müzik açıyorlar. Ses de egzoz kokusu da eve giriyor. Bunun için ne yapabilirim?

Cevaplar için teşekkürler.

 
Mobilim, editleyemiyorum. Bir de bu adamlar dükkanın önüne tabel koymuş: Dükkan önüne park eden araçlara zarar verilir. Bunu nereye şikayet edebilirim?


  • E.  (21.02.17 17:04:20) 
belediyelerin tabela yönetmeliği var.


  • kayranin kedisi  (21.02.17 17:10:40) 
büyük ihtimalle tabela ıcın belediyeden izin almamıstır bu andavallar. bulundugunuz belediyeye sıkayet ediniz.


  • anonymice  (21.02.17 17:11:36) 
belediyenib tabela yonergesi var. sizin alaniniza asamazlar, belediyeye sikayet ederseniz gelip indirirler. ama vence konuyu apartmanca halledin yoneticiye soyleyin. bu arada size bir zarari olmaz o tabelanin sadece disardan gorsel olarak belki estetik durmayabilir. adamin da ekmek teknesi, sizi cok rahatsiz etmiyor ise ses cikarmasaniz da olur. ya da en azindan izin aldinizda mi taktiniz fln diin


  • oscar  (21.02.17 22:37:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.