[]

Şişli Etfal vs İstinye Dev. (Ağır sağlık raporu içerir)

Sevgili duyuru
İse giriş için çılgın detayda( tetanoz asindan görme ve işitme testlerine kadar) bir sağlık raporu almam gerekiyor bu hafta içinde.
Tek günde gidip eksiksiz alıp cikabilecegim hastane hangisi? Şişli Etfal den randevu alsam, 1 günde kurul onaylı rapor alabilir miyim? İstinye daha az kalabalık ama galiba onlar tam teşekküllü başka hastaneye yonlendiriyorlarmis genelde, doğru mudur?
Nasıl oluyor bu işler, nerelere gideyim, her türlü tavsiyeye ihtiyacım var
Saolun

 
işe giriş raporlarını genelde tek günde verirler zaten. sabah erken gidip tahlil tetkik isteyen branşlara ilk gidersen öğleden sonraya yetişir tüm branş doktorları o gün varsa. ulaşabilirsen hastanenin sağlık kurulu birimine telefonla bir sorabilirsin. ayrıca randevuyu 182'den polikliniğe değil de sağlık kurulundan almayı unutma, en çok yapılan hata bu oluyor çünkü.

ek: bazı hastaneler işe giriş raporu için randevu da istemez, sabah 9:30-10:00'a kadar kayıt alır. o yüzden gitmeden önce telefonla ulaşmakta fayda var.
  • nrmnm  (21.02.17 10:45:34 ~ 10:53:22) 
Beşiktaş'taki sait çiftçi hastanesini de arayıp sorabilirsin. Orası da devlet hastanesidir


  • yankee jumping  (21.02.17 14:16:00) 
Üsküdar devlet hastanesi 200 TL dedi, her devlet hastanesi bu parayı mi istiyor ki?


  • lambada  (21.02.17 14:54:53) 
isterler. devlet memurluğu için rapor alacaklar atama yazısı getirirlerse, eğitim amaçlı rapor alacaklar öğrenci belgesi getirirse ve sevkli gelenlerden ücret almıyor bizim hastane. onun dışında herkes 200-250 lira ödüyor. işe başlayacağın kurumun anlaşmalı olduğu bir yer yok muymuş?


  • nrmnm  (22.02.17 11:29:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.