[]

Marketten Et Almak

Bim, Şok, A101 gibi marketlerden hatta Özkuruşlar gibi daha az yaygın marketlerden et alıyor musunuz ? Ne tercih ediyorsunuz ? Evet ise kırmızı et mi beyaz et mi ? Et mi kıyma mı yoksa döner şinitsel gibi hazır ürünler mi ? Ben hiç almıyorum ve istiyorum ki çok güvenli deyin de alayım.




 
kırmızı eti kendi kasabımızdan alamıyorsam, carrefour'dan alıyorum.
orada yıllar evvel çalışmış olduğum için temiz olduğunu biliyorum ve güveniyorum.
kırmızı et de alıyorum, tavuk da.
hatta oradan alacaksam herhangi bir tavuk markası değil, carrefour'un kendi açık olan tavuğundan alıyorum.

ama onun dışında Migros'tan bile et/tavuk almıyorum.
aldığım etin bozuk çıktığı çok oldu çünkü.
  • blatta hiberna  (21.02.17 01:31:10 ~ 01:32:31) 
migrostan aldığımız tavuğu tarihi geçmemesine rağmen kokusundan yiyememiştik.
bimden dana kıyma almıştık baya kötüydü. zaten %70i yağdı diye düşünüyorum. diğerleri de farklı değildir bence.
bizim burda yaygın bir market var başka şehirlerde yok. aynı zamanda hayvancılık falan da yapıyor bunlar. et, sucuk, yumurta alıyorum bu marketten memnunum.

a101 le bimden şinitzel gibi şeyler alıyorum arada sırada ama. güvenli mi bilmiyorum.
  • sanguine mcqaer  (21.02.17 03:49:25) 
Mahalledeki belirli bir kasaptan alıyorum. Çoğunlukla dana döş etinden o anda taze cekim istiyorum. Hazır kıymaları nasıl bir et karışımı ile yaptıkları belli değil.


  • vampir akrep  (21.02.17 07:59:19) 
ben de carrefour dan alıyorum; iş görüyor. kırmızı et, tavuk, kıyma vs.


  • piremses  (21.02.17 09:10:34) 
kırmızı eti et ve süt kurumundan alırım bir de metro grossmarket ikisine de gidecek vaktim yoksa anca o vakit mahalle kasabı


  • zenc  (21.02.17 09:14:31) 
karfur, migros paso alınır. bozuk çıkanlar arabada yolda bozmuşlardır.

özkuruşlar, mopaş gibi marketlerin et reyonları gayet iyidir. kıyma pek almıyoruz et ya da tavuk %90 alıyoruz. şinitzel vs. ürünleri mopaş mesela keskinoğlu vb. markasıyla satıyor. markasına bakıp ona göre alıyoruz.

bim'den de paketi güzelse kıyma, et , tavuk alınır her türlü. döneri kötü. şinitzel falan bilmiyorum bir süredir almadım.
  • ozdek  (21.02.17 12:49:57) 
migros eve 5 dk yolda bozulmasına imkan yok o tavuğun.


  • sanguine mcqaer  (22.02.17 01:49:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.