[]

Dedenktif gibi bişey

Merhaba,

Ya bu ara prison break izliyorum, çok feci şekilde incelemeli bişeyler yapmak istedim, böyle dedenktifli gibi.

Ben suça karışmıyım, dışarıda hayat güzel.
Aranan suçluları mı bulmaya çalışsam dedim, fbi sitesinde başına ödül konmuşlar var da onlar Amerika'da, interpole baktım ödüllü bişey göremedim.
Bu arada Türkiye'den dhkp c li 3 kişi aranıyor 3er milyon dolar ödülle abd tarafından, ilgilenen olursa...

Neyse sonra suçlu peşinde koşmak da beni tehlikeye sokabilir ne yapsam oyun mu oynasam dedim ama böyle odadaki cisimlerin arasından seçmeli salak salak oyunlardan değil. La noir e baktım o da çok basit görünüyor. Oyun seni yönlendiriyor zaten.

Ne yapsam da şu içimdeki dedektiflik hissini dindirsem? Bir şeyler çözmek istiyorum. Az önce internette konuştuğum biri bir şeyini tahmin etmemi istedi ben araştırıp buldum falan. Yani çok hoşuma gidiyor böyle şeyler de ne araştırayım, ne bulayım?

Teşekkürler

 
Polisiye dizi-film izle, kitap oku, sonlarını tahmin etmeye çalış.


  • devilred  (20.02.17 19:59:23) 
town of salem oyna


  • sir gawain  (20.02.17 20:03:24) 
Dizi film izleyip kitap okumaktan ziyade kendim içinde olayım istiyorum.

bu oyunlar da aradığım şey değil maalesef :/
  • senolll  (20.02.17 20:39:16) 
Polis olacaksın o zaman ;)


  • devilred  (20.02.17 20:40:44) 
Arkadasinin metroda gorup vuruldugu kizi bulmaya calis. Rahatsizlik vermeden tabii.


  • sckxyss  (20.02.17 20:59:55) 
Kimi bulayım ne yapayım diyin bana? Özel detenktif senolll olarak bulayım hemen


  • senolll  (20.02.17 21:14:46) 
@kaichi başlık 11 Murder Mystery, soru 2 kadın adamı vurmuş (shoot), cevaba bakıyorsun kamerayla çekmiş meğersem (shoot) ölüm falan yok, kelime oyunu harika...


  • senolll  (20.02.17 21:44:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.