[]

tiyatrocular ve gazeteciler?

Niye popoları bu kadar kalkık bunların? Niye kendilerine ulvi bir görev verilmiş, halktan çok ayrı bir şekilde konumlandırıyorlar bunlar? Başka ülkede iki dizide oynayıp iki de muhabirlik yapınca bu kadar poposu kalkan meslek grupları var mı?




 
avukatlar


  • matilda  (20.02.17 18:49:13) 
reklamcılar


  • philus  (20.02.17 18:53:14) 
doktorlar


  • rentts  (20.02.17 18:54:46) 
müyendizlerin bir kısmı böyle. yaptıkları işe çok büyük saygım var, benim asla beceremeyeceğim şeyler ve şahsen çok etkileyici buluyorum ama sonuç olarak her sene binlerce mühendis mezun oluyor, demek ki o kadar da nadir bulunan/süper özel insanlar değil bunlar. yalnız bir tripleri var aq yanlarından geçilmiyor. adam ninemin 20 yıldır çiçek sulamak için uyguladığı metodu düşünse "just engineer things ;))" diye coşuyor falan. sanırsın 7/24 hayatın gizemini çözmek ve bir şeyler inşa etmekle meşgul adam, dünya bunun mühendislik becerisi sayesinde dönüyor.

dediğim gibi ben mühendislerin yaptığı işe büyük saygı duyarım ama bu triplerine anlam veremiyorum. ulan mühendis kadar devlet memuru, ne bileyim mali müşavir vardır herhalde bu memlekette... bunlar niye hiç "just mali müşavir things :))" demiyor? yok efendim garılar bize bakmıyor, yok efendim biz çok çalışıyoruz. eeh beee. ne pis geyiğiniz varmış amk.
  • der meister  (20.02.17 19:00:37) 
Doktorlar +1


  • aquarium  (20.02.17 19:02:09) 
yazılımcılar
kod yazabilmeyi dünyanın en önemli şeyi zannediyolar...
biç piliiiz...
  • rentts  (20.02.17 19:32:51) 
Gazetecileri genellemek yanlis. Gotu kalkik olanlar genelde kose yazisi yazip koskte roportaj yapanlar oluyor.

Turkiye'de muhabir olmak cok zor.

Daha bugunden bir ornek: tartismali oldugu futbolcunun fotografinin gazetede cok buyuk yer kaplamasindan rahatsiz olan teknik direktor telefonla defalarca taciz ediyor. Ettigi adam ajans muhabiri.
  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (20.02.17 19:53:03) 
Her meslek grubununda varlar ve malesef sadece "popoları kalkık" olanlar medyada kendine yer buluyor, biz de malesef onlardan haberdar oluyoruz. İşini düzgün ve alçakgönüllülükle yapanlar hep görünmez kalıyor.


  • fotrsapka  (20.02.17 19:59:09) 
"Nereden geldiğini bilmemek" Oluyor bu. Her meslekte hemen hemen neredeyse kendini bir şeylerin öncüsü olarak görenler oldu. Yabancılarda da var hatta bak aklıma Kurt Cobain geldi. Negatif algılanmasın kendisini büyürken sosyo-politik olayların gebe olduğu dönemde gördü. Ailesi X kuşağından gelme... Birileri gaza getirdi ve kendini hep Hükümete karşı bir pozisyonda buldu. Gerçi akıl sağlığı da son zamanlara karşı bozulmuştu.

Canan Karatay var. Bunun öğrencilerinden olanların bazıları "Hoca ne ara bu kafaya ulaştı?" Diye konuşuyor. Bazı bilgileri yanlış.

Kimisi bu işi bilerek ve kendi pozisyonu kaybolmasın diye yapıyor. Tabi binlerce sürüyü de arkalarından getirdiklerinin farkında değiller. Bu tür insanların bencillikleri ön plandadır.

Sporda özellikle belli süre sonra takımın başındakiler kendi pozisyonlarını unutup, farklı bir misyona bürünüyorlar.

Akıl, akıldan üstündür. Uzun vadede önünü görmeden davranıyor bir kısım.
  • evimin paspasi  (20.02.17 20:07:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.