[]

arabanın arka sileceğinin çalınması

arkadaşlar bu sabah geldiğimde farkettim. cama değen 2. parça yoktu. silecek de çalınıyor mu gerçekten ? daha önce başına gelen varmı ?




 
benimki de geçenlerde eskidi diye değiştirmem gerekti.
Yandaki arabadan alsak mı diye geyik yapmıştık. :)
Demek ki yapanlar oluyormuş.

Başkalarının da başına geldiğini duymuştum.
Çok kolay bir işlem.
  • burfak  (20.02.17 11:37:19) 
kırmış olmasınlar?


  • cekilmis gayfe  (20.02.17 11:50:16) 
kimin yaptığını biliyorum: www.eksiduyuru.com


  • Apocalypse  (20.02.17 11:54:02) 
aynısını aşağıdaki linkte buldum. linkte kurulum videosu var. bildiğiniz üst tarafı çekip almışlar.

www.sileceksepeti.com
  • maden suyu  (20.02.17 11:54:48 ~ 11:55:27) 
@Apocalypse arabayı her park ettiğimde çok dikkat ediyorum düzgün koymaya. ayrıca hep ön cama kartımı koyarım olurda biri çıkamazsa arasın vs diye. Sizce verdiğiniz linkteki gibi bir konumudur. ama öyle bişi olsa önce silecek kaldırılmazmı. direkt alıp götürmek nedir ?

ayrıca park ettiğim yer mezarlığın yanındaki yokuş. kimsenin hak iddia edeceği yerde değil.
  • maden suyu  (20.02.17 11:58:55 ~ 11:59:29) 
Benim de hiç dikkatimi çekmedi ama çalınabilecek bir şeyse illa ki çalınır. Yani işine yarayıp yaramaması da önemli değil zevk için çalar adam.


  • angelus  (20.02.17 12:28:33) 
çıkarması bilen birisi için 5sn sürer. Klipsi kaldırıp kancayı çıkarıyorsunuz. Çok para tutan bir şey de değil, ön cam+ arka cam sileceği 20-30tl tutar anca. (ortalama bir binek araç için)


  • kimlanbu  (20.02.17 12:40:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.