[]

Phuket + bangkok

Merhaba,

Nisan ayında eşimle 9 10 günlüğüne phuket'e girme kararı aldık.
1. Bangkok konusunda kararsızız. İki gün de oraya ayırmak gerekir mi sizce, yoksa tapınak vs kültürel aktiviteler için phuket ile idare edilebilir mi?

2. Tur şirketlerinde kişiye özel tur booking.com ve skyscanner masrafından ucuza gelmesi mümkün mü? Öyleyse önerebileceğiniz bir firma var mı?

Başka her türlü tavsiyeniz de çok makbule geçer.

Teşekkürler şimdiden

 
Bangkok'u gitmişken görmenizde fayda var ama bu durumda aradaki ulaşım-yerleşme süreciyle sanırım 1 gün kadar kaybedersiniz, 9-10 gün için ben olsam gitmezdim.
Nisan ayı Tayland'ın en sıcak ayıdır, dışarıda gezmek için iyi bir zaman değil, daha ileri bir tarihte gitseniz daha rahat olur diye düşünüyorum. Endişeniz yağmur ise sıkıntı olmaz, kısa sürer çünkü yağış hem de serinletir.

  • mikro patlama  (20.02.17 01:09:33) 
Nisan ayı tam yağmur öncesi dönem ve çok sıcak+nemli olabiliyor. Biz 3 sene önce Nisan'da Puket'e gittiğimizde yerliler bile çok sıcak diye şikayet ediyordu. Bu yüzden yüksek sezon değil zaten. Bilginiz olsun.


  • burfak  (20.02.17 11:39:55) 
ayrıntılı yazacağım hatırlat


  • basond  (20.02.17 17:58:14) 
bangkok görülebilitesi olan bir yer bence oraya kadar gitmişken görmek gerekir 3 gün yeterli

phukette görülecek çok şey var turlar adadaki kültürel şeyler gece hayatı gayet memnun edici. Öyle nette okuduğun pazarlık tavsiyelerine inanma biz kimle pazarlık atmaya çalıştıysak kimse yanaşmadı işinize gelirse dedi döndü götünü gitti. Biz en yoğun dönemde gittik ama belki ondandı.

orada tur şirketi ararsan seni yönlendiririz çok fazla acente var oradan fiyat almak dönemine göre daha faydalı olabilir.

Size offline harita önerebiliriz adım adım size her yeri gezdirir.

File binme ada turları vs vs kendi deneyimlerimizi paylaşırız.
  • basond  (20.02.17 18:32:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.