[]

hangi spora başlayabilirim?

futbol veya basketbol gibi popüler sporları sevmiyorum. izcilik trekking gibi doğa sporları daha çok hoşuma gidiyor. ama işin içinde top faktörüde olsun istiyorum. binicilik çok pahalı bir spor. ne önerirsiniz? istanbulda yaşıyorum.




 
masa tenisi, tenis


  • basond  (19.02.17 22:40:27) 
tenis iyidir.


  • fyodor fyodorovic  (19.02.17 22:44:14) 
Sportif kaya tırmanışı
Serbest dalış
Su topu
  • peggy  (19.02.17 23:00:03) 
tuhaftırki bu soruyu masamda oynamak için yeni aldığım bir tenis topu oynarken açtım :D topu yükseğe atıp elimde tutmayı seviyorum. böyle dengeye dayalı sporlar olabilir diyecektim. tenisi belkide küçümsüyorum. önerilerinizi dikkate alıcam sağolun :)


  • douglas  (19.02.17 23:04:11) 
squash oynamak istiyorum ben de ama daha önce hiç oynamadım. Nerede salonu var filan bilmiyorum. Organize olup birlikte girişsek negzel olur :))


  • otonomo  (19.02.17 23:06:32) 
rugby.

takım kurunda oynayalım çok enerji doluyum bu ara.
  • westblack  (19.02.17 23:12:06) 
imkan varsa kesinlikle amerikan futbolu, topsuz olur derseniz dağcılık.

keske vaktim olsa da ikisini de tekrar yapabilsem diye ıslak gözlerle düşünüyorum.
  • obaa  (20.02.17 01:07:49) 
Amerikan futbolu çok vahşi geliyor. Ben daha çok zeka ile bedenin ortak kullanılabileceği bir şey istiyorum. Okulda amerikan futbolu kulübü var ve epey popüler. ama benim kilomun iki katı ağırlığında adamlar oynuyor maliyetli de. aslında denge top tuttu kaçtı derken en çok baseball uygun geliyor isteğime ama istanbulda nerden bulucan şimdi :P rugby squash araştırayım şimdi :)

edit: tenis yada squash'a karar kıldım. ilgilenenler pm atabilir. avrupa yakası.
  • douglas  (20.02.17 01:12:53 ~ 01:18:31) 
zeka istiyorsan tenisi dene bence. açıyı ayarlamaya çalışıp topu rakibin uzanamayacağı bir noktaya atmayı düşünmek oldukça zevkli. bir de bunu başarınca 'ne sayı aldım be' diyor insan.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (20.02.17 01:19:30) 
bir öğrenciyim. tavsiye edebileceğiniz kurs neyin olursa söyleyin hemen başlayabilirim :D


  • douglas  (20.02.17 01:30:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.