[]

Etenşın Pıliiz! Hdd Sorunu Belki De Pc Dir Emin Olamıyorum

Selam Pc Dostları Ve İnternet Duayenleri

2 senedir gayet sorunsuz kullandığım western digital my book 500 gb ext. hard diskle şiddetli olarak geçinemiyoruz. Bugüne kadar gık demeyen alet son bir haftadır başına buyruk hareketler, bi asi tavırlar yapmaya başladı. Kendisi geçen cumartesi kasa üstünden yere doğru hafif kapaklandı, yere düşerken de ayağımla darbeyi yımışattım bu arada. cumartesiden bu yana herangi bi problemi yoktu ancak bu akşam bilgisayarımdan girmeye çalıştığımda pc yi donduruyo. ama atıyorum windows media player dan girip bi şarkı açıyorum, şarkıyı ileri geri oynatıyorum falan takılıcakmı aniden diye yine sorun yaratmıyo. denemek için netten bikaç dosyayı direk bu sürücüye yükledim. bilgisayarıma girmeden yine direk son indirilenlere tıklayarak dosyaları açtım (chrome) yine bir sorun çıkartmadı. bilgisayarımdan girmeye kalktığımda ve özellikle dvd gibi büyük dosyaları açmaya kalktığımda anında kitleniyor. sizce sorun mekanik mi yoksa yazılımla mı ilgili yada bi virüs ün böyle bişey yapması mümkün mü nedir?

bi el atında beyin fırtınası yapak canını yidiklerim.

 
Yeni bi kablo alıp denemeni tavsiye ederim.Yoksa yapacak bişey yok gibi geliyor bana yoksa şüphenmi var.


  • layer26  (30.12.09 22:07:46) 
iyi de abi mesele şu dizileri açıyorum izliyorum, mp3ler aynı şekilde hiçbir takılma donma yok. aç kısmından girdiğim sürece no problem. ama dvd ve bilgisayarımdan girmeye kalkınca donup kalıyo. içinde kırılan eden bişey yok tahminimce hafif salladım herhangi bi tıkırtı da yok. hani yansa yada içinden bi parça kırılsa bu yaptıklarımı da yapamam dimi?


  • novice drummer  (30.12.09 22:28:37) 
Hard disk bu adamı rezilde vezirde eder.Ben yeni kablo denerdim.En güzeli aç bi dizi izlerken kabloyu bi bızıkla en şöyle.


  • layer26  (30.12.09 22:36:54) 
direkt linklerle calisiyor ancak my computer ile giremiyorsan virus gibi bi menem olabilir.

my computer'dan cift tiklamak yerine sag tiklayip open dediginde girebiliyorsan kesin virustur.. root'daki autorun.inf dosyasının içini açıp içindeki listede görünen dosyaları sil, root'taki gizli klasor ve dosyalari sil. en sonda da autorun.inf'i sil.
  • blu  (30.12.09 22:36:57) 
"Hard Disk Sentinel" adlı programı indirip "bad sector" denen nane var mı yok mu, hard diskinin kaç günlük ömrü kalmış bir bak istersen.


  • pathetique  (30.12.09 22:41:47) 
bütün önerileri denicem artık. harddiskte değilim yansın anasını satayım. arşive çok vakit harcadım. konserler,diziler falan yedeklerini alsam yeter bana.


  • novice drummer  (30.12.09 23:10:20 ~ 10.01.10 17:08:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.