[]

Evde internetim var, TTNET kullanıyorum...

...sınırsız, ama yıllarca kullanmama rağmen kota vs meselelerine hiç eğilmedim. Geçen yan komşu internetimi kullanmak istedi, telefonunu elime verdi şifreyi girmem için. Şifreyi girdim, sonra bana "İşim bittikten sonra silerim." dedi. Ben de nezaketen "Önemli değil ya" gibi bir laf ettim.

Dediğim olay iki ay falan önceydi. Şimdi aklıma düştü de acaba hâlâ kullanıyor mu, yoksa sözünde durdu mu? Bunu öğrenmek istiyorum. Bana basit ve net şekilde internetimi, wifimi kullanan olup olmadığımı nasıl anlayacağımı söyler misiniz?


 
modemin wi-fi sayfasında o an bağlı cihazları gösterir. kendi cihazlarını say o kadar ona göre kontrol edebilirsin. ama dediğim gibi baktığın andakileri gösterir.


  • seksli harf  (19.02.17 14:34:31) 
Android kullanıyorsan fing diye bir uygulama var. İndirip görebilirsin telefondan.


  • empty man  (19.02.17 15:39:01) 
başın belaya girmesin :) silin ve bence paylaşmayın.

sonra yine isterse, şifreyi verin ama mac filter koyun.
  • altinci nesil caylak  (20.02.17 11:36:32 ~ 11:37:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.