[]

araç usb mp3 sorunu

merhaba,

2016 fluence araç ve usb ile mp3 dinliyorum. youtube'dan mp3 convert edip atıyorum şarkıları. bazı şarkılara sıra gelince çalıştıramıyor ve ilk şarkıya sarıyor. şarkıyı seçsem de manuel çalışmıyor. mp3'leri bilgisayar üzerinden inceledim ayrıntılar sekmesinden. çok bir farklılık yok çalışan şarkılar ile çalışmayanlar arasında. neden kaynaklanıyordur bu durum?


 
belki türkçe karakterler ya da özel karakterler varsa ondan olabilir. bak bakalım o sıkıntı çıkaran mp3 isimleri öyle mi?


  • olkol  (19.02.17 02:10:26) 
çalışan şarkılarda da türkçe veya özel karakterler mevcut. farklı bir sorun var diye düşünüyorum.


  • guest9999  (19.02.17 02:15:54) 
belli bir limitin üstünde karakter sayısı? türkçe karakterler olunca daha fazla yer kaplıyor genelde. bu da ihtimal içinde. sen bir isimlerini değiştirip de denesene bir sonrakinde. çünkü format farklı değilse isim yüzünden olması muhtemel.


  • olkol  (19.02.17 02:20:33) 
BÖ - Nenni ( Turkish Trap Beat 2016 ) ------> çalışmıyor.
Deniz Tekin-Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun (cover) ------> çalışıyor

keza çalışmayan şarkılar arasında türkçe karakter içermeyenleri de mevcut.
  • guest9999  (19.02.17 02:25:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.