buna tabiki üniversiteler de dahil. gelin çevrenize bir bakalım. çok çok eksantrik bir çevreniz yok ise illaha ki bir öğretmen/öğretmen adayı(öğrenci)/ öğretim üyesi/ öğretim görevlisi arkadaşınız, akrabanız vardır. okurken bunların hep bir idealleri oluyor eğitim üzerine. ''ben mi? öğretmen olayım
buna tabiki üniversiteler de dahil.
gelin çevrenize bir bakalım. çok çok eksantrik bir çevreniz yok ise illaha ki bir öğretmen/öğretmen adayı(öğrenci)/ öğretim üyesi/ öğretim görevlisi arkadaşınız, akrabanız vardır.
okurken bunların hep bir idealleri oluyor eğitim üzerine. ''ben mi? öğretmen olayım şöyle şöyle yapacağım'', ''öğretmen olayım şöyle böyle yapacağım'', yok şunu yapacağım, yok bunu yapacağım vs. vs. ne demek istediğimi anladınız az buz.
ideallerini gerçekleştirenler yok mu, tabiki var. direkt aklıma gelen birisi
i.hizliresim.com 
öğrenciliğinde hocalarıyla yaşadığı sıkıntıları, öğretim görevlisi olunca yapmaz diyorsun kralını yapıyor.
öğretmenlik okurken öğrencileri üzerinde hayalleri olan genç, öğretmen olunca şu saat 5 olsa da gitsek moduna bağlıyor.
neler oluyor biz(ler)e?