[]

Hi-Tec botlar nasıldır ?

Merhaba,

Bot alayım diyorum.Nette dolanırken

urun.gittigidiyor.com

böyle birşey gördüm.Adamla irtibata geçtim, kesinlikle orjinal biz ithal ediyoruz diyor.Ama benim bildiği bu marka hayli pahalı.Hi-TEC sitesine bakıyorum bu bot görünmüyor.Googleda arıyorum sadece 1 yerde çocuklar için diyor yaklaşık 90€ denmiş fiyat için.Bu fiyata orjinal satması mümkün görünmüyor ? Öte yandan bu bot günlük kullanım için pekde uygun değil gibi , doğrumudur ?

Teşekkürler.

 
şehirde giymeyi düşünüyorsanız uggden bile daha çirkin derim ben. yok dağa taşa gidecem diyorsanız bilemem.


  • brainfour  (30.12.09 22:01:07 ~ 22:01:16) 
bi kere matterhorn ve hi-tec farklı markalar. bu bot hi-tec'in kış serisi botlarından.
bunun bir değişik modelini geçen sene bir kız arkadaşa aldık, kendisi kar tatili boyunca ayağının hiç üşümediğini, botun su geçirmediğini söyledi. ama botlar şehir için biraz fazla iri. günlük kullanım ancak 3-4ay boyunca yerden karın kalkmadığı yerlerde uygun olur.
nasıl bir bot istiyorsunuz?
şehir içi kullanımı ağırlıklı mı yoksa arazide mi daha çok kullanacaksınız?
kış botumu olsun yoksa 4 mevsim mi?
bu soruların yanıtları size doğru bota ulaştıracaktır.
  • icemanr  (30.12.09 22:18:07) 
hi-tec iyidir, ayni ayakkabiyi 4 sene (sonbahar/kış) giymistim. bu modeli bilmiyorum daha klasik (koyu kahverengi/haki renklerde) bi modeldi benimki, trekking ayakkabisi formatindaydi. (tarih: 2001-2005)

orn: columbia pahali olmasina ragmen ayni performansi alamadim gecen kis giydigim ayakkabilarin bu sene astari dayanmadi. bu sene north face deniyorum henuz ta$ gibi ama pek bi kotu sart da gormus degiller mevsim itibariyle.
  • disq  (30.12.09 22:19:08 ~ 22:21:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.