[]

Cep telefonu önerisi: ZTE blade v7 lite mı yoksa Casper Via E1 mi?

Arkadaşlar babam için bir telefon almayı düşünüyorum.Şuan için çok yüksek bir bütçem yok.Aşağıdaki fiyatları çok aşabilecek durumda değilim yani.Marka takıntımız mevcut değil günlük rutin internet faaliyetlerin yürütmesi birde ortalama bir kamera kalitesine sahip olması yeterli.Bu kapsamda ZTE blade v7 lite (699 tl) ve Casper Via E1(743tl) arasında kaldım.Çok fazla bu işlerden anladığımı söyleyemem ama aralarında zte 1 ghz casper 1,3 olması dışında bir fark göremedim, antutu skorları; zte 23713 casper 33000 ciavarı ancak oyun oynama gibi bir beklentimiz olmadığı için çok etkiler mi emin değilim.birde casper 8 megapixel olmasına rağmen 13 olan zte den daha iyi geldi.özellikler aşağıdaki linkteki gibidir.Konudan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.Teşekkürler.(not: linkte casper için android 5 demiş ama 6 çıkmış durumda.)

www.epey.com


 
benim tercihim zte olurdu.


  • 1shot2shots  (18.02.17 20:52:55) 
gm android one alın...


  • gotic  (18.02.17 20:57:12) 
İlla ikisinden biri olacaksa zte, ama benim onerim GM android one.


  • elorelia  (18.02.17 21:13:30) 
yani, bunlar biraz leş.

elorelia kardeşim meşazını aldım, gm android one önerisine ben de evet diyorum, sen de evet diyor musun bu ne nickim istir yahu?

3 evetle uğurluyoruz seni.
  • zirrealist  (19.02.17 00:05:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.