[]

Oyun geliştirenler ve ilgilenenler yardımınız lazım.

Herkese merhaba,
Sadece top fırlatmalı zıplatmalı 2D bir oyun yapmak istiyorum. Bunu hem ios hem android platformuna sunmak istiyorum. En kısa sürede öğrenebileceğim en kısa sürede sonuca ulaşabileceğim SDK, oyun motoru vs. nedir? İnternetten araştırınca 50 tane seçenek çıkıyor. Tecrübesi olan biri direkt önerirse daha iyi olur.

Piyasada en geçerli seçenek Unity gibi gözüküyor ama bahsettiğim gibi ufak çapta bir oyun için unity öğrenmeye çok vakit harcamak istemiyorum. Daha küçük çapta bir seçenek de benim için iş görür.

Bu arada yazılım işinden az biraz anlarım Javacı olarak çalışıyorum kod bilgisi isteyen platformlar da sorun olmaz.

 
GameLooper var türk firması, tam istediğin gibi oyun üreten bir yazılımları var, bedava değil ama ucuz. Telefon numaralarını bulup sorabilirsin detayları.


  • harzem  (18.02.17 17:47:16) 
Bu güzelmiş incelerim ama zevk için oyun yapacaksam ücretsiz olması daha güzel olur.


  • amusan  (18.02.17 18:06:33) 
arka planda react native kullanarak webgl ile yapılabilir gibi geliyor. ruby öğrenirim diyorsan www.rubymotion.com biçilmiş kaftan.


  • veri  (18.02.17 18:16:55) 
Unity


  • nickini degistiren yazar  (18.02.17 20:09:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.