[]

SEO Eğitimi

Merhabalar,
Bir PR uzmanı olarak, yurtdışı bülten işine de bulaşınca her yerde SEO adı daha sık geçmeye başladı. Normalde beni değil, sosyal medya uzmanımız ilgileniyor ama ben de öğrensem faydalı olur diye düşündüm.
Kurslar yazılım bilmenize gerek yok diyor ama ben hakikaten excel'de formül bile yazamıyorum. Kursa yazılıp öğrenmeye çalışmak boşuna çaba mı?
Değilse de ortalama kaç saatlik bir kurs önerirsiniz? 12 saat civarı gördüm genelde.

 
Kurslarda öğreneceğinizi youtube'da, forumlarda ya da bloglarda da öğrenebilirsiniz. Okuduğum her seo uzmanı yazısını şöyle bitiriyor genelde. "seo'nun tek yöntemi yoktur, her uzman deneme yanılma yoluyla kendi yöntemini bulur" Bence para harcamadan birkaç hafta yazı okuyun sağda solda, ondan sonra kurs vb yol haritası kafanızda kendiliğinden belirir.


  • le cola nin umursanmayan formulu  (17.02.17 22:42:15) 
Pazarlama sektöründe bu kadar sömürülen br şişirilen başka bir uzmanlık alanı yok. O yüzden yabancı kaynaklardan araştırmanızı eğer illa kurs derseniz iyi bir eğitim programına seçmenizi öneririm. Eğitmenlerin sektörün PR'dan ibaret değil gerçekten alanında uzmanlık sahibi kişiler olduğundan emin olun.


  • 15f49a6  (17.02.17 23:03:54) 
Kursa para verme


  • sorunvar  (17.02.17 23:41:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.