[]

İgdaş faturası adrese gelmiyor

Merhabalar,
Kasım ayından beri yeni evime taşındım. Faturaları üstüme almadım, ev sahibinin üstüne hala. Diğer faturalarda sıkıntı olmamakla beraber; igdaş faturası hiç adresime gelmedi. Bunun yanında ev sahibinin bana verdiği faturayla mobilden ödeme yapmaya çalıştığımda abone bilgileri bulunamadı falan diyor. İnternet üzerinden yapmaya çalıştığımda da ödenmemiş faturanız bulunmamaktadır uyarısını alıyorum...

Neden olabilir sizce bu?

 
Ev sahibiniz aboneliği kapattırmış ve kaçak kullanıyor olabilirsiniz. Abonelik aktif olmadığı için sayacı okumadan gidiyor olabilirler. Yakalanırsanız ceza yersiniz en yakın zamanda üzerinize alın.


  • neferkitty  (17.02.17 22:28:23 ~ 22:41:12) 
nrmnm+1 okunuyorsa apartmanda posta kutusuna veya dairenize birakmalari lazim, sayaciniz kapinizin onunde degil mi?


  • me23  (17.02.17 22:38:37) 
kapalı değil dedi ev sahibi... sistemden arattım abone durumundan her şey uygun görünüyor. aktif olarak..


  • kay adams  (17.02.17 22:56:33) 
Sizinle ayni sorun degil sanirim ama arkadasima da gitmiyordu. Megerse adam haftaici geliyormus. Apartmanda kimse olmayinca iceri giremeyip sayaci okuyamiyormus. 3kere bulamadiklarinda gelmiyorlarmis bu taseron firma.


  • solenkol  (18.02.17 11:46:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.