[]

Oğlak

Selams. Köy pazarında 50 tlye oğlak buldum. Miniminnak. Erkekmiş hepsi. Daha sütten kesilmeden satmaya getirmişler. Alsam onu bi evcil hayvan olarak kokar mı acaba? Dişisine 200 diyolar. Damızlık diye. Erkek alsam büyüyünce teke olacak çiftleşmek isticek falan sıkıntı olur mu? Dişi alsam mesela? O da çiftleşmezse ölür falan dediler. Ben evcil bi hayvan olarak düşünüyorum. Kesme falan yok. Nasıl fikir?




 
evin orasına burasına işeyip sıçsın istiyorsan çok mantıklı gerçekten.


  • cekilmis gayfe  (17.02.17 15:02:34) 
Ev yok yhaa ne evi bahçeye koycam. Bahçe var eve 10-15 dk uzaklıkta. Ufakken evde takılabilir ama ota geçince bahçede serbes sitil takılcak.
Takacam tasmasını gezeirecem falan.

  • banane yaaaa  (17.02.17 15:18:57) 
şehirde bir dairede yaşıyorsanız köyünüze dönün.


  • pinkpeony  (17.02.17 15:40:49) 
Çevirmesi çok güzel olur onun ya, süt oğlağı...


  • utkumon  (17.02.17 17:10:07) 
kötü fikir değil. dişi alırsan güzel süt içersin. bazı ülkelerde evcil hayvan olarak beslenmesi falan gayet popüler. çiftleşmezse ölen hayvan ne duydum ne gördüm.


  • babilbaligi  (17.02.17 17:42:08) 
Doğurmayan hayvan süt veremez. Memelilik böyle.


  • kargn  (17.02.17 18:55:31) 
Maalesef sahiplenemedim. Eşim olmaz dedi. Bahçe süper genişti aslında ama yalnız olursa meler bağırır dediler. Umarım bi çiftliğim olur ve pembik pembik bi tane keçim olur.
Aslında o bebeleri satanlara da kızdım. Daha sütten kesilmemiş bebeleri erkek diye pazarda 50 tlye satmaya getirmişler. Allah akıl fikir versin. Teşekürler hepinize :*

  • banane yaaaa  (17.02.17 23:41:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.