[]

Haftasonlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? (Çalışan kesim)

-Spor, kurs vs gbi aktiviteleri haftasonuna mı sarkıtıyorsunuz? Spor olarak ne yapıyor, kurs olarak nereye gidiyorsunuz?
-Şehir dışına mı çıkıyorsunuz? Yalnız mı arkadaşlarla mı? Bunun planlamasını nasıl yapıyorsunuz?
-Başkalarına mı vakit ayırıyorsunuz. Aile / Arkadaş?

Merak ettim..

 
Genelde bir tam günü evde geçirmeye gayret ediyoruz. Diğer gün tamamen dışarıda geçiriyoruz. Dışarıda olduğumuz gün kışları havuza, oradan da aile, arkadaş ziyareti falan. baharda genelde haftasonu çadırla kamplara kaçıyoruz, yazın da açık havuzza gidiyoruz.


  • babilbaligi  (17.02.17 14:37:36) 
haftasonu da freelancelerime devam ediyorum.

içimde bir yerde borçlarımı bitireceğim ümidi ile.
  • whatdreamsnevercome  (17.02.17 14:42:48) 
Hafta sonu benim için Cuma mesai bitimiyle başlar ve akşamında kendimi dışarı atarım. Rutin gittiğim bi bar var, hiçbir arkadaşla haberleşmesem bile kesin orada birileri oluyor.
Cumartesi akşam da, Pazar gündüz de yine çıkarım, özetle ne kurs ne spor var. İyice boşladım kendimi galiba ama 1 saattir Ankara'da Norveççe kursu arıyorum, bulursam ona başlarım.

  • zwiegesprach  (17.02.17 14:47:26) 
Almanca ve bateri ozel dersleri aliyorum ama bunlarin haftaicinde olmasina dikkat ediyorum. Hafta sonu sehir ici veya sehir disi gezmeye cikiyoruz. Spontane gelisiyor. Gecen hafta sonu rastgele blablacardan birini bulduk, 1 saatte bulustuk gittik.


  • rivulet  (17.02.17 14:51:49) 
öğleye kadar uyku. dolu dolu bir kahvaltı sonra sağlam bir bisiklet turu akşamına varsa eğer tvde gs maçı. pazar günü yine doldu dolu bir kahvaltı. avm/sinema. akşamına pes partisi.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (17.02.17 14:59:03) 
hava güzelse, rüzgar bizden yanaysa uçuşlara gidiyorum.

hava çok kötüyse, kar kış kıyamet yağmur falan, kafamı dışarı çıkarmam. evde takılırım. hobilerimle ilgilenirim.

arası durumda da şehir dışına gidiyorum yaz döneminde, Ege'ye, Akdeniz'e. Güneş görüp, İstanbul'a dönmek yeniden doğmak gibi oluyor.

Son 2 yıldır böyleydi en azından.
  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (17.02.17 15:55:15) 
Bir günü arkadaşlara, diğer günü kendime ayırıyorum. Konser, tiyatro vb. kovalıyorum genelde, yoksa bir kafeye oturup kitap okuyorum, yazıyorum. Hava durumuna göre bol bol yürüyüş ve akşam birası da oluyor.


  • BuddyGuy  (17.02.17 15:59:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.