[]

monitör 20 dk geçmesine rağmen kendini kapatmıyor

monitörü kapat seçeneği 20 dk'ya ayarlı ama 1 saat oldu kapanmıyor screensaver dönüp duruyor. acaba screensaver windowsun kendininkilerden olmadığından olabilir mi?




 
bahsettiginiz laptop mi yoksa desktop mi? eger laptop sa belki baska bir guc secenegi icin 20dk sonra kapat secenegi isaretlidir ve mevcut guc seceneginde boyle bir secenek secilmemistir.


  • alan shearer  (30.12.09 17:12:51) 
yok desktop


  • neira  (30.12.09 17:14:28) 
screensaver ayrı bi program olarak çalışıyorsa onu film tarzı bişey sandığından kapatmıyor olabilir.


  • safepassage  (30.12.09 21:00:55) 
bazı video player'lar ekran kapanmasını disable ederler. mesela vlc player bunu yapıyor. bunlardan birisi memory'de kalmış olabilir.


  • blu  (30.12.09 21:35:30) 
yok öyle de değil mesela biraz önce ekran kapandı yani bazen yapıyor bazen yapmıyor. acaba msn veya winamp ile ilgili olabilir mi?


  • neira  (30.12.09 21:35:34) 
bazı mouselar sebepsiz yere imleci titretiyorlar. bu da engel olabilir. mouse'u degistirip deneyebilirsin.


  • blu  (30.12.09 22:41:28) 
o zaman screensaver da bozulurdu ama. öyle bisey de yok çünkü yatağıma uzandım müzik dinledim bi saat boyunca screensaver oynadı ekranda sonra baktım msnden msj da yok yani winampte video da çalmadı


  • neira  (30.12.09 22:53:49) 
sorudaki screensaver kısmını doğru idrak etmediğimi farkettim.. başka diyeceğim yok efendim.


  • blu  (30.12.09 22:59:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.