(5)
Italya'ya giris icin pasaport gecerlilik suresi
Italya'ya giris icin gerekli pasaport gecerlilik suresi ziyaret suresi bitiminden sonra minimum 3 ay mi, 3 ay 15 gun mu? Dis isleri bakanligi 3 ay 15 gun yazmis. Konsolosluk 3 ay gerekli diyor vize almak icin. Dogru bilgiye konsolosluktan mi ulasirim? Benim yesil pasaportum 17 haziranda bitiyor. 5-1
Italya'ya giris icin gerekli pasaport gecerlilik suresi ziyaret suresi bitiminden sonra minimum 3 ay mi, 3 ay 15 gun mu? Dis isleri bakanligi 3 ay 15 gun yazmis. Konsolosluk 3 ay gerekli diyor vize almak icin. Dogru bilgiye konsolosluktan mi ulasirim?
Benim yesil pasaportum 17 haziranda bitiyor. 5-12 Mart arasi Italya'ya gidebilir miyim? Boyle kisa sure kala gitmis olan var midir?
0
Italya'nin dis isleri bakanligi sayfasi da 3 ay diyor. Bizimkiler neden 3 bucuk ay diyor?!?!?!
0
En az 6 ay değil miydi o ya?
0
market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava
(
17.02.17)
dönüş biletini göstermeni isterler.
0
cekilmis gayfe
(
17.02.17)
Italya konsoloslugunu aradim onlar 3 ay oldugunu soylediler. sonra ikna olmayip dis isleri bakanligimizi aradim. Onlar da ulkenin konsoloslugu ne diyorsa o dediler. Yani dis isleri sayfamizdaki 3 ay 15 gun baya trollmus. 3 aydan uzun olmasi yeterliymis. Olan thy kampanyasini kaciran bana oldu.
0