[]

lotodan ya da piyangodan büyük para çıkarsa mesela?

bakın baştan söylüyorum, misal bu. çıkmadı yani bana para :/ ama çıkarsa diye çok endişeliyim. milyarder filmindeki şener şen gibi olucam diye korkuyorum. ne yapmak lazım aga bu para çıkınca? yani böyle atıyorum, 5.068.483,50 TL gibi bi rakam çıktı. örneğin yani. diyelim süper lotodan böyle bi para çıktı. notere gidip hemen kuponun benim olduğuna dair mi şeyapsam? e ama o zaman o noterdeki adamın beni takip ettirmediğini ne bilcem? mafyaya filan haber verirse? aynı şekilde hemen bi bankaya gitsem oradaki memura nası güvencem? zaten memur adam, aç geziyo. 5.068.483,50 gibi bi rakamdan bahsediyoruz. örneğin yani. şeyolduğundan değil. direkt gidip teslim alsam, piyango müdürlüğündeki adam da şeyapabilir. peşime mafyayı takarlarsa naparım aga ben? sonuçta bu zamana kadar o şekil işlerle işim olmamış. namusuyla çalışan, parasını kazanan adamım. bi kere küçükken annemin cebinden para çalmıştım gerçi :/

bizim bi arkaaşın arkaaşlarına çıkmıştı böyle bi para. ki bu kadar da değildi yani. 750bin lira mı ney. işte onları mesela hep mafya tehdit etmişti. hala kurtulamamışlardı en son görüştüğümde. 750bin lira için bunu yapan mafya, 5.068.483,50 lira için neler yapmaz :((

neyse işte bilen birileri yol göstersin. çıkmadı bana para ama çıkarsa bilelim. sonuçta yılbaşı çekilişi var yarın.

 
bence direk mafyaya gidip yarısını ver. o zaman bulaşmazlar hiç. bizim maallede var bi mafya mesela. bakkalı dönünce aşşaadaki köşede duruyo. büfesi falan var. çıkarsa haber ver onlarlan şeyaparız.


  • hevipeyra  (30.12.09 16:56:26) 
diğer mafyalarlan birlik olup hepsini almaya kalkarsa? olm mafyaya nası güveniym yaa saçma saçma şeyapıyosun :/ sonuçta yaklaşık 5.068.483,50 gibi bi paradan bahsediyoruz. misal yani :/


  • kaba simsek  (30.12.09 17:05:12) 
piyangonun sana vurdugunu ogrenir ogrenmez bi ucak bileti alip ankaraya ucuyosun, bu arada bileti de donuna monuna koyuyosun, cok degerli zira. sonra onlar sana ordan bi cek yazip veriyolar, sen de hemen en kisa zamanda o ceki bi bankada bozdurup hesabina yatiriyosun.
sonra dunyayi falan geziyosun ara sira ordan cekerek
ikramiyenin ciktigini ogrenmen - ankara araligi acisindan ikramiyenin ciktigi an yaninda olan insanlar guvenilir olmali
milli piyango mudurlugu - banka arasi icin de bence kosarak gidersen bisey olmaz :/
ayrica bankaya koyduktan sonra daha bi guvende sanki.
  • cisterna  (30.12.09 17:05:46) 
bence bankadaki memura değil de direk bankanın sahibine gidersen bişey olmaz. mesela yaklaşık 5.068.483,50 lira para mevzu bahis olsa ben direk ferit şahenk'i bulurum. doğuş holding'te falan vardır telefonu. olmadı mail atarsın. zengin adam la sonuçta. zenginden zarar gelmez. acdan korkucan asıl.

adam boru değil, garanti bankasının sahibi. arada "şşş ferit, bizim paraya ne kadar aylık cukka alırız la" falan diye esprili de yaklaşırsan bence bi samimiyet doğar. sağlam çocuk ferit. fenerli falan ama olsun, yamuk gelmez.
  • hevipeyra  (30.12.09 17:10:47) 
bi kere o para çıkarsa uçağa falan binilmez. "Niye binilmesin?" demeyin. Dışardan bakana garip gelebilir, ama loto kafası bindirmez adamı o uçağa gibi geliyor bana. Karşıdan karşıya geçerken tırsarsın be!


  • 24th fret  (30.12.09 17:10:55) 
bilet çekiltikten sonra piyango idaresinde muhabirler nöbet bekliyor olum. yoksa bile devlet dairesi. alt katta evraktan geçir, üst katta şefe imzalat diyene kadar biri kesin şov tivi'den cukka kapmak için arayıp çağırır, anında dünya kadar kameraman fotoğrafçı doluşur oraya, "işte 5.068.483,50 lira kazanan talihli" diye dünyaya afişe ederler. mafyanın tillahının yanında ardahan'dan giresun'dan amcaoğulları bacanaklar falan gelmeye başlar.

ciddi cevap vereyim. gidiyorsunuz bankanın müdürüne, diyorsunuz ki biletime para çıktı, al işte bilet, bana hesap aç. kontrol ediyor, dorğu ise hesabınızı açıp cüzdanı da size veriyor. sonra da kendi gidip tahsil ediyor kimliğiniz gizli şekilde.

bankacı bu boru mu 5.068.483,50 lira nedir ki lan, herkesin hesabı elinde. istese akşam merkez bankasına götürülen zırhlı arabaya çöker, yine alır o parayı yapacağı varsa. senin biletine mi kalmış.
  • kibritsuyu  (30.12.09 17:18:31) 
önce bir avukatla anlaşıyorsun. daha sonra avukatı alıp banka müdürüyle görüşüyorsun. sonra notere gidiyorsunuz. daha sonra banka müdürü görevlilerle gidip parayı alıyor hesaba yatırıyor. müdüre 5 lira harçlık veriyorsunuz


  • Ayiyogi  (30.12.09 17:21:12) 
herkese tek tek teşekkür ediyorum ama bu bankacıları bu kadar büyütmeyin gözünüzde yaa. sözlük açlıktan nefesi kokan bankacılarla dolu. şimdi burdan isim vermim ama var yani bayaa. bu adamlara güvenemem ben. hemen mafyaya haber uçururlar bence. yakınlarımıza filan zarar verirler. hayatı zehir ederler. çıksa yani. misal hep bunlar :/


  • kaba simsek  (30.12.09 17:28:59) 
1 ay kadar ses çıkarmazsan unutulur gider. Dayanabilirsen tabi. Akabinde sevdiğin! bir banka ile anlaşırsın, hesaba geçer para. Ben misal bir takım bankalar kapımda köpek olsa hadi ordan derim. Parayı aldıktan sonrada türkiyede ne yapacan zaten, bin uçağa git paşa gönlün nereyi istiyorsa. Mafyada kıçını yesin.


  • watorin  (30.12.09 17:54:25) 
abi şimdi düşündüm de isim önemli. ismini saklıycan önce. unut ismini. hatta git önce mahkemeden değiştirt bence. avukat orda lazım olabilir bak. sözlükten kanzuk'a falan ulaşırsan yardımcı olur o işlerde herhalde. eski kimliği de atma ama. planlarımız (oha nası gaza geldim) için lazım olacak.

ismi değiştirincesi kolay. direk git o sahte isimle çek parayı. mafya peşine düşerse "ben o diilim olm, başkasına çıktı la para, al işte bak kimlik burda abi" falan diyip sıyrılırsın kolayca. hatta biraz da küfret falan. "ben de o ibneyi arıyorum zate, borcu vardı bana, pff skicem yeaaa." falan de. öylece mal mal bakarlarken uza hemen.

sonrasında parayı üstünde gezdirme. hemen ilk bankamatiğe yanaşıp yatır hepsini. bi anda komple banknotu sürme ama makinaya, sıkışıyo sonra. :/
  • hevipeyra  (30.12.09 18:21:44) 
avukat noter işleri için gerekli. avukatı alıp banka müdürüyle görüşeceksin çünkü artık zenginsin. sonra notere gidip bileti üzerine geçireceksin ve parayı alması için vekalet vereceksin.

4 ocak pazartesi akşam yemeğinde pariste görüşürüz
  • Ayiyogi  (30.12.09 18:51:02 ~ 18:53:09) 
Ankara'ya uçakla filan gitme. Allah göstermesin, uçak düşerse bilet zarar görebilir.
Bir de Piyango müdürüne öyle hop diye bütün meblağı söyleme. Önce mesela 28,943.76 TL çıktı de. Adamın reaksiyonuna göre davranırsın artık. Baktın adamın gözleri neyim parlıyo, orda bırak. Hemen uzaklaş başka bir taktik geliştir. Yok baktın adam mülayim gibi, denemek için bu sefer "aslında 283,451.83 TL çıktıydı" de; bakalım napıcak. Öyle öyle, alıştıra alıştıra git, bir yandan da ortamı kontrol et. En doğrusu bu.
Güle güle harca...
  • o midas  (30.12.09 20:46:26) 
işşiz güçsüz genç akrabalarımı toplarım. siyahları çekerim üstlerine. bellerine de birer makine. olduk mu mafya? sonra isteyenle çarpışırız. 5.068.483,50 TL bu. illa birine yedireceksem akrabam yesin. sonra gelsin kelepçeli geceler.


  • dunyayi kurtaran adamin babasi  (30.12.09 21:08:24) 
parayı paylaştır kaba, başka çaresi yok bunun, hepimize minik minik paylaştır, mafya böylece kimin peşine düşüceğini şaşırtır, bi de azcık azcık paraların peşinde niye koşsun.

benim mesela mafyayla hiç ama hiç işim olmaz, bana daha çok paylaştırabilirsin, ben bakarım senin parana, hatta seni merakta bırakmamak için başka bi ülkeye bile giderim. sonuçta arkadaşlık öldü mü :/
  • designed for an unknown man  (31.12.09 01:37:49 ~ 01:48:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.